Γενικά
Μαρί-Λοράνς Γιούνγκφλαϊς: Η πανέμορφη Γερμανίδα άλτρια προετοιμάζεται για το Μόναχο!

Μαρί-Λοράνς Γιούνγκφλαϊς: Η πανέμορφη Γερμανίδα άλτρια προετοιμάζεται για το Μόναχο!

Η Μαρί-Λοράνς Γιούνγκφλαϊς είναι χωρίς δεύτερη σκέψη μία από τις πιο εντυπωσιακές αθλήτριες που έχει να επιδείξει ο στίβος. Η Γερμανίδα αθλήτρια ασχολείται εδώ και χρόνια με το άλμα εις ύψος έχοντας αρκετές διακρίσεις, με κορυφαίες την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2017, ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018. Πλέον προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρί-Λοράνς Γιούνγκφλαϊς είναι χωρίς δεύτερη σκέψη μία από τις πιο εντυπωσιακές αθλήτριες που έχει να επιδείξει ο στίβος.

Η Γερμανίδα αθλήτρια ασχολείται εδώ και χρόνια με το άλμα εις ύψος έχοντας αρκετές διακρίσεις, με κορυφαίες την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2017, ενώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018.

Πλέον προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο και μέσα από το Instagram της, μας δείχνει τα όσα κάνει.

Εκεί δε διστάσει να δείξει και την πιο… καυτή της πλευρά, με το σώμα της φυσικά να είναι απίστευτα γυμνασμένο και εντυπωσιακό.

Δε μας πιστεύετε; Δείτε την Μαρί-Λοράνς Γιούνγκφλαϊς και θα καταλάβετε!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PUMA DE, AT, CH (@puma.de)

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία