Γενικά
Καλό ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας!

Καλό ξεκίνημα στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για την Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας που πραγματοποιείται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας. Συγκεκριμένα, τρία μέλη της ομάδας μας πήραν την πρόκριση στους τελικούς των αθλημάτων τους, κάνοντας μας περήφανους. Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, αυτοί είναι η Ευγενία Σχίζα που πέτυχε 5,41 μ. στο μήκος και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό. […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε για την Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας που πραγματοποιείται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας.

Συγκεκριμένα, τρία μέλη της ομάδας μας πήραν την πρόκριση στους τελικούς των αθλημάτων τους, κάνοντας μας περήφανους.

Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, αυτοί είναι η Ευγενία Σχίζα που πέτυχε 5,41 μ. στο μήκος και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό.

Ο Βλαδίμηρος Ανδρεάδης, που ήταν δεύτερος στη σειρά του στα 400 μ. με 49.34 και θα είναι ένας από από τους οχτώ του αυριανού τελικού.

Ενώ στον τελικό των 800 μ. προκρίθηκε και η Νέλυ Φλουτάκου, που τερμάτισε σε 2.13.25.

Από κει και πέρα την προσπάθεια τους στη διοργάνωση θα ξεκινήσουν ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης στα προκριματικά των 400 μ. εμπ. και ο Νίκος Σιδηρένιος της σφυροβολίας.

Στον απευθείας τελικό των 5.000 μ. βάδην θα πάρει μέρος η Σεβαστιανή Ασλανίδου.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία