Διεθνή
Τις δικές του... ενστάσεις για το παγκόσμιο ρεκόρ στα100μ. εμπόδια από την Τόμπι Αμούσαν έχει ο Μάικλ Τζόνσον.

Μάικλ Τζόνσον: Αμφισβητεί το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μ. εμπόδια

Τις δικές του... ενστάσεις για το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια από την Τόμπι Αμούσαν έχει ο Μάικλ Τζόνσον.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Όρεγκον έριξε αυλαία με δύο τρομερά παγκόσμια ρεκόρ. Το ένα από αυτά ανήκει στην Τόμπι Αμούσαν στα 100 μ. εμπόδια, το οποίο έγινε η αιτία του.. χαμού με τον Μάικλ Τζόνσον.

Η Νιγηριανή μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες, έσπασε δύο φορές το παγκόσμιο ρεκόρ και με 12.12 στον τελικό αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Από την μεριά του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης κατηγορήθηκε για «μαύρο ρατσισμό», αφού αμφισβήτησε εάν το παγκόσμιο ρεκόρ ήταν έγκυρο.

«Το επίπεδο της ανοησίας που συναντά η ροή μου αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά συγκλονιστικό!

Ως σχολιαστής δουλειά μου είναι να σχολιάζω. Αμφισβήτησα τους χρόνους 28 αθλητών (όχι 1 αθλητή) με την απορία αν το σύστημα χρονισμού δυσλειτουργούσε.

Δέχθηκα επίθεση, κατηγορήθηκα για ρατσισμό και ότι αμφισβήτησα το ταλέντο ενός αθλητή που σέβομαι και προέβλεψα να κερδίσει. Απαράδεκτος. Προχωρώ», έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter, δίνοντας τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία