Άλμα εις μήκος
Τέταρτη θέση στον τελικό του μήκους η Ευγενία Σχίζα!

Τέταρτη θέση στον τελικό του μήκους η Ευγενία Σχίζα!

Ακόμα μια επιτυχία για την Ελλάδα είχαμε στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας, με την Ευγενία Σχίζα να σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία. Συγκεκριμένα η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό του μήκους για το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ που γίνεται στη Σλοβακία. Η αθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 5,71 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, ενώ είχε […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ακόμα μια επιτυχία για την Ελλάδα είχαμε στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας, με την Ευγενία Σχίζα να σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία.

Συγκεκριμένα η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό του μήκους για το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ που γίνεται στη Σλοβακία.

Η αθλήτρια είχε καλύτερο άλμα στα 5,71 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της, ενώ είχε ακόμη έγκυρα άλματα στα 5,44 μ., 5,51 μ., 5,60 μ. και 5,49 μέτρα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ροζχεγκι με 6,16 μ. και ακολούθησε η Κούρκοβιτς με 5,99 μέτρα. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βίκτορι Γιάνσκα (Τσεχία) με 5,73 μέτρα.

Από κει και πέρα, για τους άλλους αθλητές μας, ο Νίκος Σιδηρένιος βγήκε έκτος στον τελικό της σφυροβολίας με βολή στα 65,54 μέτρα, ενώ στην ίδια θέση με νέο ατομικό ρεκόρ (23.52.51) τερμάτισε στα 5.000 μ. βάδην η Σεβαστιανή Ασλανίδου.

Στον τελικό των χαμηλών εμποδίων προκρίθηκε ο Μύρων Ρεθυμνιωτάκης, που ήταν τρίτος στη σειρά με 56.28.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία