Δρόμοι
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Όταν είμαι έτοιμη και πολύ καλά προπονημένη δεν φοβάμαι!

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Όταν είμαι έτοιμη και πολύ καλά προπονημένη δεν φοβάμαι!

Στην τέταρτη θέση στον κόσμο ανέβασε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη την Ελλάδα στο βάδην, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου. Η Ελληνίδα αθλήτρια στα 38 της, δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο… εμπόδιο της, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ για την […]

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στην τέταρτη θέση στον κόσμο ανέβασε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη την Ελλάδα στο βάδην, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια στα 38 της, δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο… εμπόδιο της, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μίλησε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ για την εμπειρία της και τα όσα κατάφερε να πετύχει στο Όρεγκον των ΗΠΑ.

«Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, ήμουν καλά, σε πολύ καλή κατάσταση, παρόλα αυτά έφευγε πολύ γρήγορα η κούρσα. Ήταν πέρα από τα δικά μου δεδομένα, ήταν γρήγορη. Δεν ήξερα αν θα αντέξω, πιστεύω δε θα τα κατάφερνα αν αποφάσιζα να ακολουθήσω από την αρχή το γρήγορο ρυθμό.

Δε θα είχα την ταχύτητα στο τέλος, θα ήμουν όπως οι Ισπανίδες, που υποχώρησαν. Τα τελευταία χρόνια κάνω έξυπνες κούρσες και καταφέρνω να είμαι δυνατή στο τέλος. Κάτι που δεν έκανα παλαιότερα.

Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ. Ήξερα πως ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Η προετοιμασία ήταν πολύ δύσκολη, βγήκε όλη ευτυχώς με επιτυχία.

Όταν είμαι έτοιμη και πολύ καλά προπονημένη δεν φοβάμαι. Οπότε ήξερα πως μπορώ να συναγωνιστώ τις αθλήτριες αυτές σίγουρα, όχι να είμαι στην τετράδα, δεν τον περίμενα, σίγουρα να είμαι στην οχτάδα», ήταν αρχικά τα λόγια της.

Ακόμα αναφέρθηκε και στο Μόναχο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για το οποίο και είπε: «Όλα μετράνε τώρα. Η ξεκούραση, η αποκατάσταση, η προετοιμασία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, πάμε να συνεχίσουμε τη προετοιμασία μας. Την Πέμπτη φεύγουμε για Ιταλία.

Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Θεωρώ πως δεν είναι κάτι που δε θα μου βγει τώρα. Έχουν γίνει όλα σωστά, έχω φορμαριστεί, έχω βάλει τα χιλιόμετρα μου και τώρα πάμε να τελειώνουμε την προετοιμασία. Πιστεύω θα είμαστε καλά, πάντα θέτουμε υψηλούς στόχους, αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Ακόμα μίλησε και για τα παιδιά που παίρνουν έμπνευση από την ίδια: «Μακάρι να εμπνέονται τα νέα παιδιά και να τολμάνε, γιατί κι εγώ έχω τολμήσει έχω ξεφύγει από όλα μου τα δεδομένα για να κάνω αυτό που κάνω τώρα. Βέβαια έχω ανθρώπους δίπλα μου να με στηρίζουν, διότι αν δεν με στήριζαν για να μπορώ να λείπω όλο αυτό τον καιρό, δεν θα μπορούσα να κάνε όσα κάνω και να ήμουν τώρα εδώ. Με στήριξη όλα γίνονται».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Συνεργάζομαι με το Stivostime.GR από το 2022. Γράφω για τον Στίβο, Media, Viral κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games κι ο αθλητισμός.

Δανάη Τριανταφυλλίδου - Αρθρογραφία