Γενικά
Κώστας Κεντέρης: Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους, όπως ήταν πάντα…

Κώστας Κεντέρης: Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους, όπως ήταν πάντα…

Ο Κώστας Κεντέρης έκανε λόγο για μεγάλους αθλητές, με ήθος, ισορροπημένη προσωπικότητα αλλά και ευπρέπεια ενώ έβγαλε από το... κάδρο των επιτυχιών την Πολιτεία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο ήθος των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στάθηκε ο Κώστας Κεντέρης, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook, μετά την επιτυχημένη παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μόναχο ενώ δεν έλειπε και ένα αυστηρό μήνυμα.

Ο Κώστας Κεντέρης έκανε λόγο «για μεγάλους αθλητές, με ήθος, ισορροπημένη προσωπικότητα αλλά και ευπρέπεια» ενώ έβγαλε από το… κάδρο των επιτυχιών την Πολιτεία.

«Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους, όπως ήταν πάντα… », ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κεντέρης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Κώστα Κεντέρη:

Αφού πλέον ολοκληρώθηκε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, για ένα πράγμα είμαι σίγουρος.

Ότι ο Ελληνικός Στίβος πέρα από μεγάλους αθλητές έχει αθλητές με ήθος, ισορροπημένη προσωπικότητα, αλλά και ευπρέπεια.

Διότι οι κορυφαίοι αθλητές δεν προσδιορίζονται μόνο από τα μετάλλια.

Το διακρίνεις από τις δηλώσεις μετά των αγώνα τους, από το πάθος τους για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, άλλα και το πως χαίρονται με την χαρά του συναθλητή τους.

Αντιγόνη πολλά πολλά συγχαρητήρια υπερήφανοι όλοι για σένα για αυτόν τον άθλο που κατάφερες .

Ελίνα εύχομαι να είσαι υγιής και αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή.. Μπράβο!

Κατερίνα, Μίλτο είμαστε διπλά τυχεροί που σας βλέπουμε να αγωνίζεστε.

Πρώτον γιατί πλέον μπορούμε να μιλάμε για τους δύο καλύτερους Έλληνες Αθλητές που έχει βγάλει ποτέ ο Ελληνικός Αθλητισμός, και δεύτερον γιατί προέρχεστε από την οικογένεια του Στίβου μας.

P.S Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους, όπως ήταν πάντα… Όλοι οι υπόλοιποι σιωπηλά και με σεβασμό, οφείλουμε ανιδιοτελώς να «υπηρετούμε» και να διευκολύνουμε την προσπάθεια που κάνουν προς τον στόχο τους.

Ραφαέλα, Άρτεμις, Αναΐς, Ελισάβετ, Δήμητρα, Τατιάνα, Ελένη, Βασιλική, Σπυριδούλα, Χρυσούλα, Σταματία, Χριστίνα, Κυριακή, Έφη, Στέλλα, Αλάνα, Δήμητρα, Ανδριάνα, Δέσποινα, Κορίνα, Ευαγγελία, Παναγιώτη, Αντώνη, Εμμανουήλ, Δημήτρη, Ανδρέα, Νίκο, Χρήστο, Μιχάλη, Αλέξανδρε, Γιάννη, Παναγιώτη, Κώστα, Θοδωρή, Σωτήρη, Νίκο.

Πολλά συγχαρητήρια σε εσάς και τους προπονητές σας ευχαριστούμε.

Κώστας Κεντέρης: Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους

Κώστας Κεντέρης: Οι επιτυχίες των αθλητών μας είναι αποκλειστικά αυτών, των προπονητών τους και των οικογενειών τους, όπως ήταν πάντα…

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Σακοράφα: «Η Ελίνα Τζένγκο είναι αυθεντικό ταλέντο… Έχει δυνατότητες για το ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι»

Γιάννης Λιούμπας: «Περήφανος για τα παιδιά, καταφέραμε τόσα πολλά με τόσα λίγα»

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος