Γενικά
Ο Γιάννης Λιούμπας, ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ήταν ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας στίβου που μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Γιάννης Λιούμπας: «Περήφανος για τα παιδιά, καταφέραμε τόσα πολλά με τόσα λίγα»

Ο Γιάννης Λιούμπας μίλησε για την παρουσία της ελληνικής αποστολής στη Γερμανία και άφησε αιχμές στην Πολιτεία.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Γιάννης Λιούμπας, ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ήταν ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας στίβου που μετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Έζησε όλη αυτή την εβδομάδα μεγάλες στιγμές με την κατάκτηση των πέντε μεταλλίων των Ελλήνων αθλητών. Τα τέσσερα χρυσά, δύο από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και από ένα του Μίλτου Τεντόγλου και της Ελίνας Τζένγκο και το ένα ασημένιο της Κατερίνας Στεφανίδη.

Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα για την παρουσία της ελληνικής αποστολής στη Γερμανία. Παράλληλα όμως άφησε και αιχμές στην Πολιτεία. Ο Γιάννης Λιούμπας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικό σχόλιο που αναφέρει:

«Τελειώνοντας οι αγώνες, ως αρχηγός της αποστολής, έχω να πω τα εξής: Είμαι περήφανος για αυτήν την ομάδα, κατάφερε πάρα πολλά με πολύ λίγα . Μόνο με την στήριξη του ΣΕΓΑΣ, των χορηγών του ΣΕΓΑΣ και των οικογενειών των αθλητών. Με μία πολιτεία απούσα. 18 χρόνια μετά το 2004 οι αθλητικές εγκαταστάσεις ρήμαξαν, τα αθλητικά προγράμματα εξαφανίστηκαν. Μια πολιτεία που δεν φροντίζει τα στάδια, δεν δίνει κίνητρα στους πρωταθλητές, δεν επιχορηγεί επαρκώς την Ομοσπονδία Σε ένα ΣΕΦ που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σκεβρωμένο δάπεδο του, με μια Παιανία χωρίς χρονοδιάγραμμα παράδοσης, με έναν Άγιο Κοσμά που κλείνει και θα ανοίξει με επαχθείς όρους για τα σωματεία, με ένα Ολυμπιακό στάδιο χωρίς χώρους ρίψεων, με ένα Καυτατζόγλειο με πολλά προβλήματα. Τα δε γήπεδο της επαρχίας… Είμαι λοιπόν περήφανος για τα παιδιά που καταφέραμε, τόσα πολλά με τόσα λίγα».

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία