Διεθνή
Η Σίντνεϊ Μακλάφλιν και ο Νόα Λάιλς αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς στις ΗΠΑ και θα βραβευτούν στις 3 Δεκεμβρίου στο Ορλάντο.

Κορυφαίοι στις ΗΠΑ Σίντνεϊ Μακλάφλιν και Νόα Λάιλς

Κορυφαίος προπονητής στις ΗΠΑ αναδείχθηκε ο Μπραντ Γουόκερ, που γυμνάζει τις Σάντι Μόρις και Κέιτι Ναζότ και νέα αθλήτρια ονομάστηκε η Ροϊσίν Γουίλις.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σίντνεϊ Μακλάφλιν και ο Νόα Λάιλς αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς στις ΗΠΑ και θα βραβευτούν στις 3 Δεκεμβρίου στο Ορλάντο.

Οι δύο Αμερικανοί πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι καλύτεροι του 2022 από την ομοσπονδία στίβου της πατρίδας τους (USA Track and Field).

Η πρώτη θα παραλάβει το βραβείο «Τζάκι Τζόινερ- Κέρσι», η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο δεύτερος θα πάρει το βραβείο «Τζέσε Όουενς» κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν με ρεκόρ ΗΠΑ. Ο Μπραντ Γουόκερ, προπονητής των επικοντιστριών Σάντι Μόρις και Κέιτι Ναζότ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς. Νέος αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε η Ροϊσίν Γουίλις που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 800μ. και 4×400μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Οι αθλητές και προπονητές θα παραλάβουν τα βραβεία τους στη «Νύχτα των Θρύλων» της USATF που θα γίνει στο Ορλάντο στις 3 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία