Έπταθλο
Η Αναστασία Ντραγκομίροβα έχει βάλει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν, όπου θα κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα ξεκίνησε με το βλέμμα στο πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 στο έπταθλο

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί με 5.331β. που είναι το ατομικό της ρεκόρ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αναστασία Ντραγκομίροβα έχει βάλει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν, όπου θα κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας χρονιάς, αφήνοντας πίσω της μια σεζόν που είχε δυναμική παρουσία. Έκανε ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο με 5.331β. που πέτυχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που έγινε στο Ντενιζλί, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Νωρίτερα είχε κερδίσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στα σύνθετα στη Θεσσαλονίκη. Οι εμφανίσεις της της έδωσαν το «εισιτήριο» συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι σε δύο αγωνίσματα. Στην Κολομβία μετείχε στο έπταθλο όπου κατέλαβε την 12η θέση και αγωνίστηκε στον προκριματικό της σφαιροβολίας.

«Ήταν μια γεμάτη σεζόν, στην οποία επέστρεψα στα σύνθετα. Μετά το χειρουργείο ήταν δύσκολο, σίγουρα υπήρχαν κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είμαι ευχαριστημένη, αν και θα ήθελα να πετύχω το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20», δηλώνει αρχικά στο Stivostime η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαρίωβ. Το ρεκόρ κατέχει η Αθηνά Παπασωτηρίου με 5.378β. από το 1991.

«Τώρα η προετοιμασία για τη νέα σεζόν πάει καλά και όσο κρατάει ο καιρός στη Θεσσαλονίκη μας βοηθάει και βγαίνει όγκος προπόνησης. Πάντως, έχουμε αποφασίσει τον Ιανουάριο να κάνουμε προετοιμασία στην Κύπρο. Το 2023 θα ήθελα να πετύχω κάτι μεγάλο! Αν πάνε όλα καλά ο πρώτος στόχος είναι ο κλειστός και το πένταθλο», συνεχίζει η 19χρονη που έχει ατομικό ρεκόρ 4.081β. από το 2020 που είναι πανελλήνιο ρεκόρ Κ20.

«Στον ανοιχτό θέλω να κυνηγήσω το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 και πιστεύω ότι αν βγει στον αγώνα- στόχο που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, τότε θα σημαίνει και ένα μετάλλιο», κατέληξε η νεαρή που αγωνίζεται στον ΑΣ Κένταυρος. Το πανελλήνιο ρεκόρ στις νέες κατέχει από το 2000 η Ασημίνα Βανακάρα με 5.927 βαθμούς.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία