Δημόσιοι Δρόμοι

Οι συμμετοχές στο Κύπελλο Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος (Κυριακή, 20/11)

Καλές συμμετοχές θα έχει το κύπελλο ανωμάλου δρόμου, όπου στις γυναίκες ξεχωρίζει η Αναστασία Μαρινάκου και στους άνδρες ο Μάριος Αναγνώστου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων μεταφέρεται η δράση του στίβου, καθώς την Κυριακή διεξάγεται το κύπελλο ανωμάλου δρόμου.

Λίγα μόλις 24ωρα από την μεγάλη γιορτή του 39ου ΑΜΑ και των παράλληλων αποστάσεων, οι δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυνάμεις στην πίστα των Τρικάλων σε έναν αγώνα προετοιμασίας εν όψει των διοργανώσεων του κλειστού. Επίσης, θα είναι κριτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Τορίνο.

Περίπου 600 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση, με την κατηγορία των Κ16 να είναι αυτή με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στους άνδρες (10.000μ.) έχουν δηλώσει συμμετοχή μεταξύ άλλων ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) που πρόσφατα κέρδισε τα 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Ακόμη ο Γιώργος Τάσσης (ΓΣ Σπαρτιατικός), ο Κώστας Γκελαούζος (Παναθηναϊκός), ο Παναγιώτης Καραΐσκος (ΠΓΣ) και ο Γιώργος Σταμούλης (ΑΟ Π. Φαλήρου).

Στις γυναίκες (8.000μ.) το φαβορί είναι η Αναστασία Μαρινάκου, που ήταν νικήτρια το περασμένο Σάββατο στα 10χλμ. στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Θα τρέξει και η Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας) που ήταν δεύτερη στα 10χλμ. στο Μαραθώνιο της Αθήνας και η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) που ήταν 3η.

Στην Κ20 στις γυναίκες (4.000μ.) ξεχωρίζουν οι συμμετοχές της Μαρίας Κάσσου (Παναξιακός) που ήταν νικήτρια στα 5χλμ. στο Μαραθώνιο της Αθήνας και υπολογίσιμες είναι η Μαρία- Ανθή Βυθούλκα (ΑΟ Πέλωψ) και η Βασιλική Καλλιμογιάννη (ΝΓΣ Ηρακλής) και στα αγόρια (6.000μ.) τον πρώτο λόγο έχει ο Πέτρος Παπαϊωάννου (ΠΓΣ), ενώ δυνατός είναι και ο Αλέξανδρος Σκούρτης (ΑΕ Ολυμπιάς). Στην Κ23 ανδρών (8.000μ.) φαβορί είναι ο Νέστορας Κολιός (ΑΓΣ Ιωαννίνων) που κέρδισε πρόσφατα τα 5χλμ. στο Μαραθώνιο της Αθήνας.

22-CC-Cup-entries-press

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία