Άλμα επί κοντώ
Οι δύο τελευταίες ολυμπιονίκες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Κέιτι Μουν θ' αγωνιστούν στο μίτινγκ στη Βοστόνη στις 4 Φεβρουαρίου.

Κόντρα ολυμπιονικών στο επί κοντώ με Στεφανίδη και Μουν στη Βοστόνη

Η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τη Βοστόνη έχει προγραμματίσει ν' αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη στις 11 Φεβρουαρίου, μετά στο Λιεβάν στις 15 του ίδιου μήνα και στις 25 Φλεβάρη στο Μπέρμιγχαμ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Οι δύο τελευταίες ολυμπιονίκες του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη και Κέιτι Μουν θ’ αγωνιστούν στο μίτινγκ στη Βοστόνη στις 4 Φεβρουαρίου.

Οι δύο κορυφαίες άλτριες αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα ουσιαστικά στη σεζόν στο «New Balance Indoor Grand Prix», που ανήκει στην κατηγορία WIT Gold.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, ολυμπιονίκης το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, έχει ως πρώτο στόχο τη φετινή σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη. Στα πλαίσια προετοιμασίας της έχει προγραμματίσει ν’ αγωνιστεί ακόμα στη Νέα Υόρκη στις 11 Φεβρουαρίου και στις 15 του ίδιου μήνα στο Λιεβάν. Στις 25 Φεβρουαρίου έχει κλείσει συμμετοχή στο μίτινγκ στο Μπέρμιγχαμ και με τον προπονητή και σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ έχουν κανονίσει και δεκαήμερη προετοιμασία στο Λάφμπορο.

Η Κέιτι Μουν, πρώην Ναζότ, ολυμπιονίκης το 2021 στο Τόκιο και παγκόσμια πρωταθλήτρια πέρσι στο Γιουτζίν, έχει μεγάλο στόχο το καλοκαίρι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Εν τω μεταξύ οι διοργανωτές του μίτινγκ στη Βοστόνη ανακοίνωσαν ακόμη τη συμμετοχή στα 800μ. του Ισπανού παγκόσμιου πρωταθλητή στον κλειστό Μαριάνο Γκαρσία και του Αμερικανού Μπράις Χόπελ. Στα 60μ. ο Αμερικανός Μάρβιν Μπρέισι- Ουίλιαμς θα αντιμετωπίσει τους συμπατριώτες του, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, Νόα Λάιλς και Τρέιβον Μπρόμελ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία