Ρίψεις
Κοινή προετοιμασία πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες Έλληνες προπονητές των ρίψεων μαζί με τους αθλητές και αθλήτριές τους στη Λευκωσία.

Κοινή προετοιμασία Ελλήνων και Κυπρίων πρωταθλητών των ρίψεων στη Λευκωσία

Στη Λευκωσία προετοιμάζονται μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο και ο έκτος στην ίδια διοργάνωση στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κοινή προετοιμασία πραγματοποιούν τις τελευταίες ημέρες Έλληνες προπονητές των ρίψεων μαζί με τους αθλητές και αθλήτριές τους στη Λευκωσία.

Στην Κύπρο βρίσκονται από τις αρχές του έτους οι Κωστής Παπαμαρμάκης, Γιώργος Μποτσκαριώβ, Γιώργος Μήλιος και Γιάννης Μπαρλής.  Μαζί με τους και τις αθλήτριες τους κι έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να βάλουν τις βάσεις για τους αγώνες της χρονιάς, αλλά μέσα από την προπονητική συναναστροφή να αποκτήσουν νέα βιώματα και νέες εμπειρίες.

Στη Λευκωσία βρίσκεται η «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, ο έκτος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, Χρήστος Φραντζεσκάκης, οι πρωταθλητές της σφαιροβολίας Τάσος Λατιφλάρι, Οδυσσέας Μουζενίδης και Μαρία Μαγκούλια. Την προετοιμασία τους στο νησί πραγματοποιούν ακόμη οι σφυροβόλοι Ιβάν Μενγκλεμπέη και Ορέστης Ντουσάκης, η επταθλήτρια Αναστασία Ντραγκομίροβα, καθώς και νεαρότεροι αθλητές και αθλήτριες όπως οι Αρτέμιος Αδαμάκης, Αφροδίτη Τζατζιμάκη, Αδαμαντία Φραντζεσκάκη, Σοφοκλής Κουβεδάκης.

Ο Απόστολος Παρέλλης με τον νεαρό αθλητή από την Κρήτη Αρτέμιο Αδαμάκη

Τα γκρουπ των Ελλήνων είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις και με τους αθλητές και τις αθλήτριές της Κύπρου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της δισκοβολίας Απόστολος Παρέλλης, ο πρωταθλητής Ευρώπης Κ18 του 2022 Ιωσήφ Κεσίδης, καθώς και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες.

Οι Έλληνες προπονητές μαζί με τους Κύπριους συναδέλφους τους Κώστα Σταθελάκο, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή και σε ζητήματα οργάνωσης του καμπ, Κυριάκο Βασιλειάδη, Μιχάλη Ποχάνη, Γιώργο Αρέστη, Χαράλαμπο Πανίκο και Γιώργο Ανδρέου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τεχνικά ζητήματα, τα οποία εφάρμοσαν και σε πρακτικό επίπεδο στη διάρκεια των κοινών προπονήσεων.

Η Ελίνα Τζένγκο στη διάρκεια της προπόνησης στη Λευκωσία

Συζήτηση για τους προπονητές και χαλάρωση για τους αθλητές στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία