Άλμα επί κοντώ
Κατερίνα Στεφανίδη: Ντεμπούτο στο Diamond League της Ντόχα

Κατερίνα Στεφανίδη: Ντεμπούτο στο Diamond League της Ντόχα

Στη Ντόχα θα είναι παρούσες οι κορυφαίες του αγωνίσματος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Κατερίνα Στεφανίδη: Ντεμπούτο στο Diamond League της Ντόχα στις 5/5 στην πρώτη στάση των αγώνων Diamond League.

«Ακόμη είναι νωρίς. Μέχρι τώρα έχω κάνει 10 άλματα με 14 διασκελισμούς. Ο Μιτς δεν ήθελε να πιεστώ και να μπω με ολόκληρη τη φόρα μου. Επίσης στη Ντόχα συνήθως ο αέρας είναι κακός», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη που αναχώρησε την Τετάρτη για το Κατάρ.

«Θεωρώ πως στο Women Gala της Φιλοθέης (17/5), στον δεύτερο αγώνα μου στη σεζόν, θα είμαι έτοιμη να αγωνιστώ με 16 διασκελισμούς. Μέσα στον Ιούνιο υπάρχουν πολλοί αγώνες ανάμεσα σε αυτούς το Diamond League της Ρώμης στις 2 Ιουνίου και αυτό του Παρισιού στις 9 Ιουνίου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταλήξουμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα», είπε στο σάιτ του ΣΕΓΑΣ η αθλήτρια που θα είναι παρούσα και στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Κουορτάνε της Φινλανδίας.

Στη Ντόχα θα είναι παρούσες οι κορυφαίες του αγωνίσματος. Ανάμεσα σε αυτές η Κέιτ Μουν, η Σάντι Μόρις, η Χόλι Μπράντσοου και η Τίνα Σούτεϊ.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Αναστασάκης: Φέτος θέλω να κάνω αυτό που δεν έγινε πέρυσι (vid)

Η ΕΟΕ δίνει 301.000 ευρώ σε ΚΟΕ, ΣΕΓΑΣ, ΕΛΟΤ για την Ολυμπιακή Προετοιμασία

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος