Γενικά
Η ΕΟΕ δίνει 301.000 ευρώ σε ΚΟΕ, ΣΕΓΑΣ, ΕΛΟΤ για την Ολυμπιακή Προετοιμασία

Η ΕΟΕ δίνει 301.000 ευρώ σε ΚΟΕ, ΣΕΓΑΣ, ΕΛΟΤ για την Ολυμπιακή Προετοιμασία

Η ΕΟΕ στηρίζει με 301.000 ευρώ τις ΚΟΕ, ΣΕΓΑΣ, ΕΛΟΤ για την Ολυμπιακή Προετοιμασία

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει να επιχορηγεί Αθλητικές Ομοσπονδίες ενόψει της προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας, την Τρίτη 2 Μαΐου, υπερψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και αφορά τα αιτήματα τριών Ομοσπονδιών ύψους 301.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα θα δοθούν 250.000 ευρώ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για όλα τα αθλήματα που έχει στις τάξεις της, 30.000 ευρώ για την προετοιμασία τεσσάρων αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο και 20.000 ευρώ στον ΣΕΓΑΣ.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Η ΕΟΕ συνεχίζει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Από τη στιγμή που δεν έχουν δοθεί στις Ομοσπονδίες τα χρήματα από το στοίχημα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο μοναδικός χρηματοδότης του ελληνικού αθλητισμού για την Ολυμπιακή Προετοιμασία. από την αρχή της χρονιάς έχουμε δώσει σχεδόν 900.000 ευρώ για τους αθλητές μας και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο και μέσο».

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας

Χρήστος Μαγγίνας - Αρθρογραφία