Ρίψεις
Μιχάλης Αναστασάκης: Φέτος θέλω να κάνω αυτό που δεν έγινε πέρυσι (vid)

Μιχάλης Αναστασάκης: Φέτος θέλω να κάνω αυτό που δεν έγινε πέρυσι (vid)

«Στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό που δεν έγινε πέρυσι».

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε το 2022 και θέτει ήδη τους στόχους για τη θερινή αγωνιστική σεζόν:

«Στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό που δεν έγινε πέρυσι», είπε o 28χρονος σφυροβόλος που πέρυσι είχε καλύτερη βολή στα 77,30 μέτρα.

«Θέλει υπομονή. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά με σωστή ιατρική παρέμβαση και σωστή καθοδήγηση από το ιατρικό επιτελείο κάνει την επιστροφή πιο εύκολη», είπε ο Αναστασάκης σχετικά και την επανάκαμψη του από τον τραυματισμό του.

«Ήταν δύσκολο αρχικά, αλλά μετά που το επεξεργάστηκα είπα οκ είναι άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να το περάσω. Όταν έκανα τη μαγνητική και ήξερα τι είχα ήταν πιο ξεκάθαρα στο μυαλό μου και μπορούσα να τα διαχειριστώ καλύτερα», συμπλήρωσε.

Ο αθλητής που προπονείται με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον ανοιχτό στίβο στο 3ο Αλεξανδρινό μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο (6/5).

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη του Μιχάλη Αναστασάκη στο segas.gr.

Μιχάλης Αναστασάκης: Φέτος θέλω να κάνω αυτό που δεν έγινε πέρυσι (vid)

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος