Έπταθλο
Γέμισε επταθλήτριες το ΟΑΚΑ! Η Δέσποινα Πάκου έχει τέσσερις νέες αθλήτριες στο γκρουπ της που ήρθαν από τις περιοχές Πύργο, Κρήτη και Αθήνα.

«Καρέ» κοριτσιών στα σύνθετα στο γκρουπ της Δέσποινας Πάκου

Στο γκρουπ της Δέσποινας Πάκου εντάχθηκαν οι Νικολία Ποϊραζίδη, Αθηνά Περδίκη, Κατερίνα Κατσούνη και Ελπίδα Θεοχαροπούλου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Γέμισε επταθλήτριες το ΟΑΚΑ! Η Δέσποινα Πάκου έχει τέσσερις νέες αθλήτριες στο γκρουπ της που ήρθαν από τις περιοχές Πύργο, Κρήτη και Αθήνα.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια έχει ξεκινήσει ήδη με τα νέα μέλη την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Να θυμίσουμε ότι προπονεί και την πρωταθλήτρια του πεντάθλου το 2018, Μαργαρίτα Τσουκαλά.

Στο γκρουπ λοιπόν, που μεγάλωσε, έγινε η προσθήκη της Νικολίας Ποϊραζίδη, όπως έγραψε το Stivostime, που ανήκει στον Απόλλωνα Πύργου και γυμνάζονταν με τον Σάκη Καίσαρη. Πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και άφησε την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας για την Αθήνα. Στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ20 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο έπταθλο με 4.547β. που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Η Αθηνά Περδίκη ήρθε από την Κρήτη, ανήκει στον ΟΦΗ και έκανε με τον κ. Μελικώνη. Έκλεισε τα 19 της, αλλά του χρόνου θα είναι στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία Κ23. Έχει ρεκόρ στο έπταθλο 3.780β.

Προετοιμάζεται με πρώτο στόχο τον κλειστό και το πένταθλο.

Η Κατερίνα Κατσούνη είναι από την Αθήνα, ανήκει στον Α.Ο. Φιλοθέης και τη γύμναζε ο κ. Ψαράκης. Έχει περάσει χημικός- μηχανικός στο πανεπιστήμιο που είναι στου Ζωγράφου. Είναι 18 ετών και έχει 4.046β. ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο από πέρσι και στα κορίτσια έχει 4.437β. Φέτος δεν αγωνίστηκε καθόλου και είχε επικεντρωθεί στο διάβασμα.

Τέλος, η Ελπίδα Θεοχαροπούλου ήρθε και εκείνη από τον Πύργο, ανήκει στην Αναγέννηση και είχε προπονητή τον Θανάση Παπαγεωργίου. Πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και φέτος θα επικεντρωθεί στο έπταθλο.

Φωτογραφία Stivostime: Από αριστερά Ποϊραζίδη, Περδίκη, Κατσούνη και Θεοχαροπούλου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία