Έπταθλο
Μια ταλαντούχα αθλήτρια των συνθέτων προστέθηκε στο γκρουπ της Δέσποινας Πάκου. Η Νικολία Ποϊραζίδη άφησε τον Πύργο και ήρθε στην Αθήνα.

Η Νικολία Ποϊραζίδη συνεχίζει στην Αθήνα με την Δέσποινα Πάκου

Η Νικολία Ποϊραζίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Κ20 που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια ταλαντούχα αθλήτρια των συνθέτων προστέθηκε στο γκρουπ της Δέσποινας Πάκου. Η Νικολία Ποϊραζίδη άφησε τον Πύργο και ήρθε στην Αθήνα.

Η νεαρή ανήκει στον ΓΣ Απόλλων Πύργου και γυμνάζονταν με τον Σάκη Καίσαρη. Πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας και άφησε την πρωτεύουσα του νομού Ηλείας και ήρθε στην Αθήνα. Ξεκίνησε προπονήσεις με την ομοσπονδιακή προπονήτρια που είναι και συντονίστρια του ΣΕΓΑΣ στα σύνθετα. Θα γυμνάζεται δίπλα και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πένταθλο του 2018, Μαργαρίτα Τσουκαλά.

Η Νικολία Ποϊραζίδη στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ20  στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο έπταθλο με 4.547β. που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Ήταν δεύτερη, πίσω από την Αναστασία Ντραγκομίροβα. Οι επιδόσεις της ήταν: 15.19 στα 100μ. εμπόδια, 1,55μ. στο ύψος, 9,51μ. στη σφαίρα, 26.84 στα 200μ., 5,54μ. στο μήκος, 29,14μ. στο ακόντιο και 2.32.85 στα 800μ. Είχε κάνει καλή εμφάνιση και στους ομίλους στο σχολικό πρωτάθλημα στο μήκος πηδώντας 5,95μ.

«Δεν έχω το άγχος των εξετάσεων. Πέρασε στα ΤΕΦΑΑ και ήρθα εδώ στην Αθήνα με την κ. Πάκου. Ο στόχος μου τη νέα σεζόν είναι να βελτιωθώ και να προσπαθήσω για το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Παράλληλα θα κάνω και μήκος και θέλω και εκεί να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ», λέει στο Stivostime η 18χρονη αθλήτρια.

Στο μήκος έχει ατομικό ρεκόρ 6,00μ. που πέτυχε πέρσι στην Πάτρα.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία