Επικαιρότητα
Αναστασία Ντραγκομίροβα

Φινάλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων της Θεσσαλονίκης

Η πρωταθλήτρια των συνθέτων, Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος), νικήτρια στις Γυναίκες Κ20 με 5.104 β..

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Φινάλε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων της Θεσσαλονίκης με την πρωταθλήτρια των συνθέτων Αναστασία Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) νικήτρια στις Γυναίκες Κ20 με 5.104 β..

Η επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, δείχνει πως η Αναστασία Ντραγκομίροβα αρχίζει σταδιακά να βρίσκει το ρυθμό της μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, που την κράτησε μακριά από τα σύνθετα.

Η άλτρια του μήκους Νικολία Ποϊραζίδη (ΓΣ Απόλλων Πύργου) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με με 4.547 β. και η Χριστίνα Ευκολίδου (ΦΣΚΑ Κοζάνης) το χάλκινο με 4.425 βαθμούς.

Στους Άνδρες Κ20 πρώτος ήταν ο Δημήτρης Τσαμπάς (Αναγέννηση Πύργου) με 6.354 β. και ακολούθησαν οι Πολυχρόνιος Ιατρόπουλος (ΑΣ Αιγίου Αθηνόδωρος) με 6.064 β. και ο Κώστας Καραγιαννίδης (ΑΣ Δοξάτου) με 5.687 βαθμούς.

Νικητής στους Άνδρες Κ16 ήταν ο Πάτροκλος Θεοδοσίου (Έφηβος Χίου) με 5.294 β. και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Γιώργος Βεργάκης (ΓΑΣ Περάματος) με 5.053 β. και Θεόδωρος Νέστορας (ΟΚΑ Βικέλας) με 5.012 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο segas.gr

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος