Σφαιροβολία
Η Μαρία Ανδρεάδη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει στόχο ένα ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η Μαρία Ανδρεάδη ξεκίνησε με στόχο το Ευρωπαϊκό Κ23

Η Μαρία Ανδρεάδη έκανε φέτος ατομικό ρεκόρ στη σφαίρα με 14,78μ., ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Μαρία Ανδρεάδη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει στόχο ένα ρεκόρ και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Η αθλήτρια του Τάκη Ανυφαντή έκλεισε τη φετινή σεζόν με ρεκόρ στη σφαιροβολία 14,78μ. που είναι και το ατομικό της. Το σημείωσε τον περασμένο Μάιο σε αγώνες στα Μέγαρα. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη πέρασε στον τελικό, αλλά είχε άκυρες προσπάθειες εκεί. Στη συνάζει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Η μεγάλη της επιτυχία ήταν το χρυσό μετάλλιο που πήρε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί. Οι εμφανίσεις της την… ταξίδεψαν στο Κάλι, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, όπου μετείχε στον προκριματικό.

«Ήταν μια καλή σεζόν για την Μαρία. Θα μπορούσε ίσως να ρίξει καλύτερα στο Παγκόσμιο της Κολομβίας. Τώρα έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία με μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Είναι στις δυνατότητές της να προκριθεί και φυσικά να βελτιώσει και το ατομικό της ρεκόρ. Πάντως, θα μπει σε αγώνες και στον κλειστό», είπε στο Stivostime ο προπονητής της νεαρής ρίπτριας Τάκης Ανυφαντής.

Η 19χρονη έκανε και έναν αγώνα προπόνησης, το περασμένο Σάββατο στη Σίφνο στο 2ο Sifnos Street Shot Put που κέρδισε με 13,17μ. Ν’ αναφέρουμε ό,τι στον κλειστό έχει ρεκόρ 13,86μ. από φέτος σε ημερίδα στον Άγιο Κοσμά τον περασμένο Ιανουάριο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία