Μαραθώνιος
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, παράλληλα με τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου- Προκήρυξη

Στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου δρόμου νικητές ήταν ο Κώστας Γκελαούζος και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, παράλληλα με τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

Μια διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που παράλληλα με την εμπειρία της συμμετοχής στον ιστορικότερο αγώνα μαραθωνίου, διεκδικούν τη καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο. Ο ΣΕΓΑΣ δημοσιοποίησε την Δευτέρα την προκήρυξη της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν αποκλειστικά και μόνο με email μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr.

Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση συμμετοχής.
Στον Μαραθώνιο δρόμο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν οπωσδήποτε στη δύναμη των σωματείων – μελών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

Ν’ αναφέρουμε ό,τι στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου νικητές ήταν ο Κώστας Γκελαούζος και η Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Ο πρώτος είχε κερδίσει για 4η φορά με 2:16.49 που είναι ρεκόρ διαδρομής και η δεύτερη είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στην Αυθεντική διαδρομή με 2:41.30.

Η προκήρυξη

marathonios_prokirixi

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία