Κλειστός Στίβος
Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές, με τις Χαϊτίδου και Μπέση στο μήκος, Ιωσηφίδου και Μιχάλη Κιάφα στα 60μ. εμπόδια, θα έχουμε στη Μπρατισλάβα.

«Καρέ» Ελλήνων αθλητών αγωνίζεται την Κυριακή στη Μπρατισλάβα- Οι αντίπαλοί τους

Οι τέσσερις Έλληνες αθλητές θέλουν μια καλή εμφάνιση στα αγωνίσματά τους και κυνηγώντας καλύτερη θέση στο ράνκινγκ στο μίτινγκ στη Μπρατισλάβα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές, με τις Χαϊτίδου και Μπέση στο μήκος, Ιωσηφίδου και Μιχάλη Κιάφα στα 60μ. εμπόδια, θα έχουμε στη Μπρατισλάβα.

Οι Έλληνες αθλητές ταξιδεύουν το Σάββατο για την πόλη της Σλοβακίας για να πάρουν μέρος στο αυριανό διεθνές μίτινγκ, που ανήκει στην κατηγορία WIT Challenger.

Η Βασιλική Χαϊτίδου με την Ναταλία Μπέση κάνουν πρεμιέρα στη φετινή σεζόν και θέλουν να κάνουν μια καλή αρχή στο μήκος.

Η Βασιλική Χαϊτίδου προέρχεται από μια πολύ καλή περσινή σεζόν, με ατομικά ρεκόρ στον κλειστό με 6,25μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, όπου πήρε το χρυσό μετάλλιο και με 6,49μ. στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. Αυτό που θέλει είναι να βελτιώσει το ρεκόρ της στον κλειστό και να κυνηγήσει μια καλή θέση στο ράνκινγκ.

Η Ναταλία Μπέση έκανε και εκείνη ατομικό ρεκόρ πέρσι στον ανοιχτό με 6,38μ. στο Αλεξανδρινό μίτινγκ και έχει από το 2021 5,95μ. στον κλειστό και θέλει να το βελτιώσει.

Η Σοφία Ιωσηφίδου θέλει και εκείνη στα 60μ. εμπόδια μέσα στη σεζόν να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ που είναι 8.55 από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όταν είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Τέλος, ο Μιχάλης Κιάφας θα μπει στα 60μ. εμπόδια στην πρώτη του κούρσα, ενώ στις 7 Ιανουαρίου είχε αγωνιστεί στη Σόφια και είχε κάνει 7.17 στα 60μ. και 6,56μ. στο μήκος. Το ρεκόρ του στα εμπόδια είναι 8.09.

Οι συμμετοχές

60μ. εμπόδια γυναικών

60μ. εμπόδια ανδρών

Μήκος γυναικών

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία