Άλμα εις μήκος
Η Βασιλική Χαϊτίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας ως πρώτο στόχο τον κλειστό και να έχει μια καλή παρουσία εν όψει του καλοκαιριού.

Η Βασιλική Χαϊτίδου ξεκινάει το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει στις 29 Ιανουαρίου στη Μπρατισλάβα

Η Βασιλική Χαϊτίδου έχει ατομικό ρεκόρ 6,49μ. που σημείωσε πέρσι στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και 6,25μ. στον κλειστό από την περσινή της νίκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Βασιλική Χαϊτίδου συνεχίζει την προετοιμασία της έχοντας ως πρώτο στόχο τον κλειστό και να έχει μια καλή παρουσία εν όψει του καλοκαιριού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα, που θα είναι το ερχόμενο Σάββατο στην ημερίδα στο κλειστό Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. «Είναι ένας προπονητικός αγώνας εν όψει της πρώτης συμμετοχής στο μίτινγκ στη Μπρατισλάβα την επόμενο Κυριακή. Η Βασιλική είναι σε καλή κατάσταση και έχουμε αποφασίσει να μπούμε στον κλειστό, με στόχο μια καλή εμφάνιση που θα τη βοηθήσει για τον ανοιχτό το καλοκαίρι. Μετά τη Μπρατισλάβα θα αναζητήσουμε έναν αγώνα στις αρχές Φεβρουαρίου και μετά είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 18-19 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ. Αν τώρα είναι σε καλή κατάσταση και την επιλέξει ο ΣΕΓΑΣ, τότε έχουμε στα αγωνιστικά μας πλάνα και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στις 11 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη», δήλωσε στο Stivostime ο προπονητής της Νίκος Στυλιανίδης.

Το μίτινγκ στη Μπρατισλάβα είναι προγραμματισμένο για τις 29 Ιανουαρίου και θ’ αγωνιστεί και η συναθλήτρια της Χαϊτίδου στο γκρουπ του Έλληνα προπονητή, η Ναταλία Μπέση.

Η Βασιλική Χαϊτίδου είχε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι, σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ στον ανοιχτό με 6,49μ. στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα και στον κλειστό με 6,25μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ήταν νικήτρια και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

Η Ναταλία Μπέση έχει ατομικό ρεκόρ 6,38μ. που έκανε πέρσι στο μίτινγκ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στον κλειστό έχει 5,95μ.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία