Άλμα εις ύψος
Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από φετινό ρεκόρ πραγματοποίησε στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος στο μίτινγκ στην Καλλιθέα πηδώντας 2,21 μέτρα.

Καλλιθέα: Ο Αντώνης Μέρλος 2,21μ. στο ύψος και τώρα το Σάββατο αγωνίζεται στην Ιταλία

Ο Αντώνης Μέρλος το Σάββατο αγωνίζεται στο μίτινγκ στην πόλη Λούκα στην Ιταλία και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από φετινό ρεκόρ πραγματοποίησε στο ύψος ο Αντώνης Μέρλος στο μίτινγκ στην Καλλιθέα πηδώντας 2,21 μέτρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βελτιώθηκε, αφού είχε κάνει 2,19μ. στο μίτινγκ στη Λεμεσό. Στη συνέχεια προσπάθησε στα 2,24μ., αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί στα 2,21μ. ήταν πολύ μεγαλύτερο το άλμα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τις προσπάθειές μου στα 2,24μ. Αλλά είναι νωρίς, φορμάρομαι τώρα και πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα είμαι ακόμη καλύτερα. Τώρα θ’ αγωνιστώ το Σάββατο στο μίτινγκ Ντι Λούκα στην Ιταλία. Στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη και πιθανότατα στη Γερμανία στο μίτινγκ του Έσεν», δήλωσε μετά τον αγώνα του στο Stivostime ο Αντώνης Μέρλος.

Να θυμίσουμε ότι το ατομικό του ρεκόρ είναι 2,23μ. Στον αγώνα ήταν δεύτερος με διαφορά προσπαθειών. Νικητής με 2,21μ. ήταν ο Σουηδός Φαμπιάν Ντελρίντ και τρίτος ήταν ο Βούλγαρος Τίχομιρ Ιβάνοφ με 2,18μ.

Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου ξεκίνησε από τα 2,00μ. που πέρασε με την πρώτη, όπως τα 205μ., 2,10μ., 2,14μ. Έκανε μία αποτυχημένη στα 2,18μ., πέρασε με την πρώτη τα 2,21μ. και είχε τρεις αποτυχημένες στα 2,24μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία