Άλμα επί κοντώ
Η Αλίνα Φλώρου ξεχώρισε στο επί κοντώ στο μίτινγκ στην Καλλιθέα. Πήδηξε 4,05μ. και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Καλλιθέα: Νίκη στο επί κοντώ η Τουρκάλα Μπούσε, όριο για το Κάλι η Φλώρου, ακυρώθηκε η Πόλακ

Στην Καλλιθέα στο επί κοντώ νικήτρια ήταν η Τουρκάλα Αρικαζάν Μπούσε με 4,37μ. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Βαγενά με 4,05μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Αλίνα Φλώρου ξεχώρισε στο επί κοντώ στο μίτινγκ στην Καλλιθέα. Πήδηξε 4,05μ. και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Η νεαρή πρωταθλήτρια ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ που είχε κάνει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά. Τώρα όμως στην Καλλιθέα με τα 4,05μ. έπιασε και επίσημα το όριο (4,05μ.) για το Παγκόσμιο Κ20. Η άλτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,15μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

«Είμαι φυσικά ικανοποιημένη. Στη Γαλλία δεν ήταν καλός αγώνας για μένα, αλλά ήρθε το μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα. Ο επόμενος αγώνας μου είναι στη Φιλοθέη. Στόχος μου να βελτιωθώ», είπε στο Stivostime η 17χρονη επικοντίστρια του Γ.Σ. Κηφισιάς. Ν’ αναφέρουμε ό,τι την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που έγινε στην πόλη Καν.

Στον αγώνα πήρε την τρίτη θέση, πίσω από την Τουρκάλα Αρικαζάν Μπούσε και την Κατερίνα Βαγενά. Η Μπούσε πέρασε τα 4,37μ. και στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,42μ. χωρίς επιτυχία. Έχει η ίδια το εθνικό ρεκόρ με 4,40μ. Η Βαγενά πέρασε τα 4,05μ.

Κακός αγώνας για την Κλαούντια- Ελένη Πόλακ, που δεν ήταν καλά αυτή την εβδομάδα και φάνηκε στον αγώνα της. Ξεκίνησε από τα 4,20μ. που είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Τώρα ο επόμενος αγώνας της θα είναι την Κυριακή στα Χανιά.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία