Άλμα εις ύψος
Το ύψος ανδρών είναι ένα ακόμη αγώνισμα που θα έχει δυνατά ονόματα στο μίτινγκ στη Λεμεσό. Ξεχωρίζει η συμμετοχή του Ματέους Πρζιμπίλκο.

Καλό ύψος στη Λεμεσό- Ξεκινάει ο Μέρλος, μετέχει ο πρωταθλητής Ευρώπης Πρζιμπίλκο

Στο ύψος ανδρών μετέχουν ακόμη ο Μέρλος, ο Κύπριος Κωνσταντίνου, ο Βούλγαρος Ιβάνοφ, ο Ολλανδός Άμελς και ο Πορτογάλος Μπαλντέ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το ύψος ανδρών είναι ένα ακόμη αγώνισμα που θα έχει δυνατά ονόματα στο μίτινγκ στη Λεμεσό. Ξεχωρίζει η συμμετοχή του Ματέους Πρζιμπίλκο.

Ο Γερμανός πρωταθλητής Ευρώπης του 2018, θα ταξιδέψει στην Κύπρο για το διεθνές μίτινγκ. Ο έμπειρος άλτης έχει ατομικό ρεκόρ 2,35μ. και έχει κατακτήσει ακόμη το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 στο Μπέρμιγχαμ.

Από ελληνικής πλευράς θα μετάσχει ο Αντώνης Μέρλος, που ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ετοιμάζεται για τον πρώτο του φετινό αγώνα στον ανοιχτό. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου έχει ατομικό ρεκόρ 2,23μ., ενώ στον κλειστό φέτος πέρασε τα 2,19μ.

Ακόμη θ’ αγωνιστεί και ο Κύπριος πρωταθλητής Βασίλης Κωνσταντίνου, που έχει ατομικό ρεκόρ 2,28μ.

Από ξένες συμμετοχές θα υπάρχει ακόμη ο Βούλγαρος πρωταθλητής Τίχομιρ Ιβάνοφ. Ο άλτης που γυμνάζεται με τον Γιώργο Πομάσκι και έκανε προετοιμασίες τις προηγούμενες ημέρες στην Καλαμάτα, έχει ατομικό ρεκόρ 2,31μ. και πέρσι έκλεισε τη σεζόν με 2,28μ. Αγωνίζεται και ο πρωταθλητής Ολλανδίας, Ντάουι Άμελς που έχει ατομικό ρεκόρ 2,26μ. και ο πρωταθλητής Πορτογαλίας Γκέρσον Μπαλντέ που έχει ατομικό 2,23μ.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία