Άλμα εις ύψος
Ο Αντώνης Μέρλος ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Στόχος του το ρεκόρ.

Ο Αντώνης Μέρλος θέλει ρεκόρ στο ΣΕΦ- Στόχος στον ανοιχτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Αντώνης Μέρλος έχει ατομικό ρεκόρ 2,21μ. στον κλειστό που είχε πετύχει στην ημερίδα στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντώνης Μέρλος ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Στόχος του το ρεκόρ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά θέλει να τη συνδυάσει με μια καλή εμφάνιση.

Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου έχει φετινό ρεκόρ στο ύψος 2,21μ. που είχε σημειώσει στις 29 Ιανουαρίου στην ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι και το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό. O 22χρονος αθλητής έχει κάνει άλλον έναν αγώνα στις 4 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ στη Μιραμάς, όπου είχε περάσει τα 2,15μ.

«Είναι ικανοποιημένος με τη μέχρι τώρα παρουσία μου. Στη Θεσσαλονίκη ήρθε το ρεκόρ και είμαι ευχαριστημένος και από τον αγώνα μου στη Γαλλία. Έκανα πάντως, κάποια τεχνικά λάθη που μου στοίχισαν να πετύχω κάτι καλύτερο. Δεν είχα και τον προπονητή μου μαζί και αυτό με επηρέασε. Τώρα συνεχίζουμε προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, με στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού. Αυτό που θα ήθελα είναι μια καλή επίδοση. Άλλωστε ο στόχος στη σεζόν είναι να βελτιώσω τα ατομικά μου ρεκόρ. Σε ό,τι αφορά τους μεγάλους στόχους σε διοργανώσεις είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες στο Οράν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», δήλωσε στο Stivostime ο Αντώνης Μέρλος. Να θυμίσουμε ότι το ατομικό του ρεκόρ στον ανοιχτό στο ύψος είναι 2,23μ.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία