Διπλή ελληνική συμμετοχή είχαμε στο διεθνές μίτινγκ στη Μιραμάς. Ο Δημήτρης Τσιάμης 16,09μ. στο τριπλούν και ο Αντώνης Μέρλος 2,15μ. στο ύψος.

Οι δύο Έλληνες αθλητές μετείχαν στο γαλλικό μίτινγκ, με τον Δημήτρη Τσιάμη να κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν. Ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον είχε αφήσει για καιρό εκτός. Άργησε να μπει στις προπονήσεις και τώρα ξεκίνησε από τη Γαλλία για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Όπως ήταν λογικό ήταν εκτός ρυθμού. Έκανα το πρώτο του άλμα στα 16,09μ. και τα υπόλοιπα πέντε ήταν άκυρα. Ν’ αναφέρουμε ό,τι είναι ο πρώτος του αγώνας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον προκριματικό λόγω τραυματισμού. Ο Τσιάμης ήταν 4ος και νικητής στο μίτινγκ στο τριπλούν ήταν ο Φινλανδός Σίμο Λίπσανεν με 16,52μ.

Από την άλλη ο Αντώνης Μέρλος έκανε το δεύτερο αγώνα του στον κλειστό. Στην ημερίδα στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα είχε ξεκινήσει με 2,21μ. Στο μίτινγκ στη Μιραμάς έμεινε στα 2,15μ. Πέρασε με την πρώτη του προσπάθεια τα 2,10μ. και τα 2,15μ. και είχε τρεις αποτυχημένες στα 2,19μ. Πήρε την έκτη θέση, ενώ νικητής ήταν ο Γάλλος Λοΐκ Γκας με 2,22μ.