Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τζίνα Λουκενκέμπερ στοχεύει του χρόνου να φθάσει στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Η Τζίνα Λουκενκέμπερ θέλει τελικό στα 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη

Η Τζίνα Λουκενκέμπερ αναδείχθηκε πρόσφατα αθλήτρια της χρονιάς στη Γερμανία σε όλα σπορ. Κορυφαίος αθλητής ήταν ο πρωταθλητής Ευρώπης στο δέκαθλο Νίκλας Κάουλ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τζίνα Λουκενκέμπερ στοχεύει του χρόνου να φθάσει στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

«Έχω ακόμα ένα μικρό σκορ να διευθετήσω με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έτρεξα έναν χρόνο στους ημιτελικούς φέτος που θα ήταν αρκετός για τον τελικό του 2019. Δεν ήταν αρκετός για μένα. Θέλω να είμαι στον τελικό στο ατομικό αγώνισμα. Θα το δοκιμάσω πάλι στη Βουδαπέστη γιατί όταν είμαι σε έναν τελικό, όλα είναι πιθανά», δήλωσε η Γερμανίδα σπρίντερ στο «Leichtathletik.de».

H 26χρονη σπρίντερ έχει ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 10.95 που είχε σημειώσει το 2017. Φέτος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα 4×100μ. της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και πήρε δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο στα 100μ. και στα 4×100μ.

Οι εμφανίσεις της την ανέδειξαν και αθλήτρια της χρονιάς σε όλα τα σπορ στη Γερμανία. Σε πρόσφατη εκδήλωση στο Μπάντεν Μπάντεν πήρε το βραβείο και στους άνδρες αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης στο δέκαθλο στο Μόναχο Νίκλας Κάουλ.

Στις γυναίκες από τον στίβο δεύτερη ψηφίστηκε η Μαλάικα Μιχάμπο και έκτη η Κοστάνζε Κλοστερχάλφεν και στους άνδρες πέμπτος ο Ρίχαρντ Ρίνγκερ και έκτος ο Τζούλιαν Βέμπερ.

Διαβάστε επίσης

Τζίνα Λουκενκέμπερ: Η συμπαθητική Γερμανίδα που δεν αστειεύεται στα σπριντ!

Φωτογραφία: European Athletics/ Daniel Kopatsch

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία