Κλειστός Στίβος
Ο Νορβηγός ολυμπιονίκης Κάρστεν Γουόρχολμ έχει μέσα στα πλάνα του για τη νέα χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ σκέφτεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη

Ο Κάρστεν Γουόρχολμ θα τρέξει 400μ. στο μίτινγκ που φέρει το όνομά του και θα διεξαχθεί του χρόνου στις 2 Φεβρουαρίου στη γενέτειρα πόλη του, Ούλστενβικ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Νορβηγός ολυμπιονίκης Κάρστεν Γουόρχολμ έχει μέσα στα πλάνα του για τη νέα χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 400μ. εμπόδια με αφορμή του μίτινγκ που φέρει το όνομά του και θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Ούλστενβικ και ενημέρωσε στο «NFIF» είπε. «Το μίτινγκ Κάρστεν Γουόρχολμ έχει πάντα υψηλή προτεραιότητα για μένα. Θα είναι μια ωραία και σημαντική προθέρμανση για τη σεζόν του κλειστού. Έχω σχέδια για να κάνω κάποιους αγώνες στον κλειστό το 2023 και σκέφτομαι το Ευρωπαϊκό κλειστού τον Μάρτιο, μεταξύ άλλων πραγμάτων».

Ο 26χρονος τη φετινή σεζόν δεν πήρε μέρος σε αγώνες στον κλειστό. Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ανοιχτό και δεν μπόρεσε να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, όπου κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό. Τον Αύγουστο όμως επανήλθε και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Μόναχο.

Έχει να μπει σε σεζόν αγώνων στον κλειστό από το 2019 όταν είχε φθάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 400μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη.

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία