Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Η Δήμητρα Γναφάκη συνεχίζει τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν έχοντας θέσει βασικό στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Στη Λεμεσό για προετοιμασία τον Ιανουάριο η Δήμητρα Γναφάκη

Η Δήμητρα Γναφάκη με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη θα πάνε για προετοιμασία στη Λεμεσό από 6 Ιανουαρίου, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παραμένει στην Κύπρο μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δήμητρα Γναφάκη συνεχίζει τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν έχοντας θέσει βασικό στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αυτή την εποχή γυμνάζεται στην Κρήτη, αλλά με τον προπονητή της Μιχάλη Μανουσάκη έχουν αποφασίσει από τις αρχές του νέου έτους να πραγματοποιήσουν προετοιμασία στην Κύπρο. «Υπολογίζουμε να πάμε στη Λεμεσό από τις 6 Ιανουαρίου. Θα παραμείνω για προπονήσεις μέχρι τις 29 Ιανουαρίου. Μέχρι τώρα η προετοιμασία πάει πολύ καλά και βοήθησε πολύ το πρώτο στάδιο προετοιμασίας που έκανε στην Ισπανία. Ο κλειστός δεν είναι στόχος. Ίσως να κατεβώ μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σαν ένα τεστ. Ο στόχος είναι το καλοκαίρι και ο βασικός η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Στα πλαίσια αυτά προσπαθώ να διαμορφώσω και το πρόγραμμα αγώνων μου στον ανοιχτό. Ήδη είμαι σε επικοινωνία με τη νέα μου μάνατζερ για να κλείσουμε αγώνες. Είναι σημαντικό για το ράνκινγκ. Φυσικά μέσα στους στόχους μου για τη νέα χρονιά είναι και ένα ατομικό ρεκόρ», δήλωσε στο Stivostime η αθλήτρια του Παναθηναϊκού.

Η 25χρονη είχε φέτος μια πολύ καλή σεζόν, που κορυφώθηκε με τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Έφθασε μέχρι τα ημιτελικά στα 400μ. εμπόδια, όπου βελτίωσε και το ατομικό της ρεκόρ με 56.14.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία