Δρόμοι ταχύτητας 200μ.
Ο Νόα Λάιλς θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα πάρει μέρος στο μίτινγκ στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου θα τρέξει 200 μέτρα.

Η Τζίνα Λουκενκέμπερ έπεισε τον Νόα Λάιλς να τρέξει στο Βερολίνο

Ο Νόα Λάιλς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. σε 19.31 και έγινε ο τρίτος καλύτερος όλων των εποχών.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Νόα Λάιλς θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα πάρει μέρος στο μίτινγκ στο Βερολίνο στις 4 Σεπτεμβρίου, όπου θα τρέξει 200 μέτρα.

Ο Αμερικανός πείστηκε να αγωνιστεί στο ISTAF, που ανήκει στην κατηγορία, WACT Silver από την συναθλήτριά του στις προπονήσεις Τζίνα Λουκενκέμπερ από τον όμιλο Lance Brauman. «Ακριβώς πριν από τον τελικό των 200μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, μιλήσαμε για μίτινγκ στίβου. Ο Νόα είπε ότι ήταν πραγματικά έτοιμος για μια υπέροχη συνάντηση σε μια πραγματικά δροσερή ατμόσφαιρα. Απάντησα ότι πρέπει οπωσδήποτε να έρθει στο ISTAF στο Βερολίνο. Και επειδή ο Νόα πάντα ήθελε να τρέξει στο Ολυμπιακό Στάδιο, έγινε γρήγορα σαφές!», δήλωσε η Γερμανίδα που στο Μόναχο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ.

Ο Λάιλς αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 200μ. στο Γιουτζίν με 19.31 και έγινε ο τρίτος καλύτερος όλων των εποχών στο αγώνισμα. Στο στάδιο της γερμανικής πρωτεύουσας ο Γιουσέιν Μπολτ είχε τρέξει το 2009 σε 19.19.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία