Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τους αγώνες της τη φετινή σεζόν και μετά το Μόναχο. Αγωνίζεται την Παρασκευή στο Diamond League στη Λοζάνη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει αποφασίσει να παρατείνει τη σεζόν, καθώς έχει προκριθεί ήδη στον τελικό της σειράς Diamond League που θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη.

Η άλτρια του Μίτσελ Κρίερ, έφθασε στο ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και το συνδύασε με φετινό ρεκόρ με 4,75μ. Μετά τη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα για προπονήσεις και τώρα βρίσκεται στην Ελβετία. Στο αυριανό μίτινγκ στη Λοζάνη στόχος της είναι να διατηρήσει την καλή κατάσταση που βρίσκεται και να σταθεροποιήσει την επίδοσή της. Ν’ αναφέρουμε ό,τι στη σειρά έχει 22 βαθμούς και είναι δεύτερη. Η πρωταθλήτριά μας έχει πάρει 7 πόντους στο Μπέρμιγχαμ, 6 στο Ραμπάτ. 3 στη Ρώμη και 6 στο Μονακό. Προηγείται η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις με 31β., η οποία ακύρωσε τη συμμετοχή της στη Λοζάνη. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα βρει απέναντί της γνώριμες επικοντίστριες, όπως τις άλλες δύο αθλήτριες που ανέβηκαν μαζί της στο βάθρο στο Μόναχο, η Φινλανδή Βίλμα Μούρτο και η Σλοβένα Τίνα Σουτέι. Το επί κοντώ γυναικών είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:10.

Συμμετοχές