Άλμα εις ύψος
Η Ανγκελίνα Τόπιτς έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ύψος με 1,91μ. και ήταν νικήτρια στο μίτινγκ στην Καλλιθέα. Έχασε 3 φορές το 1,95μ.

Η Τόπιτς 1,91μ. στην Καλλιθέα, Δόση και Μαλταμπέ 1,78μ.

Μετά την Ανγκελίνα Τόπιτς, στη δεύτερη θέση ήταν η Παναγιώτα Δόση με 1,78μ. και τρίτη με το ίδιο ύψος ήταν η Δέσποινα Μαλταμπέ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ανγκελίνα Τόπιτς έκανε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ύψος με 1,91μ. και ήταν νικήτρια στο μίτινγκ στην Καλλιθέα. Έχασε 3 φορές το 1,95μ.

Η νεαρή άλτρια ήταν εκείνη που κέρδισε το πρώτο μίτινγκ ύψους μετά μουσικής σε άνδρες και γυναίκες που έγινε χθες στο κλειστό Εθνικής Αντίστασης στην Καλλιθέα. Πέρασε το 1,91μ. και στη συνέχεια προσπάθησε στο 1,95μ. να βελτιώσει το δικό της εθνικό ρεκόρ Κ20 και Κ23 που έχει με 1,94μ. από φέτος σε αγώνα στο Βελιγράδι, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Πολύ καλή παρουσία είχαν η Παναγιώτα Δόση με τη Δέσποινα Μαλταμπέ που ακολούθησαν με 1,78μ. Οι δύο Ελληνίδες βελτίωσαν τα φετινά τους ρεκόρ που ήταν 1,75μ. και τα είχαν σημειώσει στο μίτινγκ του Σαμπαντέλ. Και οι δύο στη συνέχεια απέτυχαν τρεις φορές στο 1,81μ.

Η Παναγιώτα Δόση πάντως, δεν έμεινε ικανοποιημένη από την παρουσία της και από το γεγονός ότι απέτυχε στο 1,81μ. «Κάνω αρκετά λάθη τεχνικής που δε μου επιτρέπουν να πάω όσο ψηλά μπορώ. Σήμερα αγωνίστηκα με μικρότερη φορά γιατί δε χωρούσα. Χρειάζομαι αγώνες, τους οποίους θα επιδιώξω το επόμενο διάστημα», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά της η Δέσποινα Μαλταμπέ, που πέρασε με τη δεύτερη το 1,78μ. είπε: «Ήθελα να έχω κάνει το 1,81μ., Καθώς είναι ένα ύψος που σίγουρα έχω. Είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω να ανέβω υψηλότερα. Ο αγώνας σήμερα ήταν ωραίος, τον απόλαυσα».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΥΨΟΥΣ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Φωτογραφία: Stivostime/ Angelos Zymaras

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία