Κλειστός Στίβος
Η Τίνα Σούτεϊ και η Ανγκελίνα Τόπιτς έκλεψαν την παράσταση στην «κόντρα» Σερβίας με την Σλοβενία και την Κροατία, που έγινε στο Βελιγράδι.

Η Σούτεϊ 4,76μ. στο επί κοντώ, η Τόπιτς νέο ρεκόρ Σερβίας στο ύψος με 1,94μ. στο Βελιγράδι

Η Σούτεϊ με 4,76μ. στο επί κοντώ ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και η Τόπιτς με 1,94μ. στο ύψος πέτυχε νέο ρεκόρ Σερβίας Κ20 και Κ23.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τίνα Σούτεϊ και η Ανγκελίνα Τόπιτς έκλεψαν την παράσταση στην «κόντρα» Σερβίας με την Σλοβενία και την Κροατία, που έγινε στο Βελιγράδι.

Η Σλοβένα «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ κέρδισε με 4,76μ. και ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και στην Ευρώπη. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοσή της, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε χωρίς επιτυχία στα 4,81μ. Ο επόμενος αγώνας της θα είναι το Σάββατο στο μίτινγκ του Ρουμπέ.

Από την άλλη η Σέρβα άλτρια έδειξε και πάλι την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται και φέτος, ξεπερνώντας στο ύψος το 1,94μ. Η επίδοσή της είναι ρεκόρ Σερβίας Κ20 και Κ23, βελτιώνοντας το προηγούμενο που είχε πετύχει η ίδια με 1,93μ. σε αγώνες στο Κράλιεβο. Στη συνέχεια δοκίμασε στο 1,97μ. και είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Στον αγώνα δεύτερη ήταν η 16χρονη Κροάτισσα Γιάνα Κότσακ με 1,88μ.

Στη συνάντηση ξεχώρισαν ακόμη ο Σέρβος Αλέσκα Κιάνοβιτς με 6.66 στα 60μ. που είναι ισοφάριση του εθνικού ρεκόρ. Ο αδελφός του, Μπόσκο Κιάνοβιτς ήταν νικητής στα 400μ. με 47.16. Στη σφαιροβολία επικράτησε ο Σέρβος Άρμιν Σιμάντσεβιτς με 19,52μ. Η Σερβία ήταν νικήτρια στο μίτινγκ με 180 βαθμούς, ακολούθησε η Κροατία με 163β. και η Σλοβενία με 162β.

Φωτογραφία: azsportsimages

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία