Άλμα εις ύψος
Εντυπωσιακή ήταν η Ανγκελίνα Τόπιτς που πέρασε το 1,93μ. στο ύψος. Έσπασε το ρεκόρ Σερβίας που κρατούσε 35 χρόνια! Καλύτερη επίδοση Κ18, Κ20.

Η Ανγκελίνα Τόπιτς πέταξε στο 1,93μ. στο ύψος- Κορυφαία επίδοση Κ18, Κ20 (vid)

Η Ανγκελίνα Τόπιτς είχε ατομικό ρεκόρ 1,88μ. στον ανοιχτό και 1,91μ. στον κλειστό που είχε πετύχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Εντυπωσιακή ήταν η Ανγκελίνα Τόπιτς που πέρασε το 1,93μ. στο ύψος. Έσπασε το ρεκόρ Σερβίας που κρατούσε 35 χρόνια! Καλύτερη επίδοση Κ18, Κ20.

Η νεαρή άλτρια, σε αγώνες που έγιναν στο Κράλιεβο, συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό που ήταν 1,88μ., ενώ στον κλειστό είχε 1,91μ. Το 1,91μ. το είχε σημειώσει εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως αναφέρει η σερβική ομοσπονδία, η Ανγκελίνα Τόπιτς με το 1,93μ. έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε 35 χρόνια! Το ρεκόρ Σερβίας Κ20 ήταν 1,91μ. και το κατείχε η Ταμάρα Μαλέσεφ από το 1987! Μάλιστα, το είχε πετύχει στα Χανιά.

Επίσης, η άλτρια που γυμνάζεται με τον πατέρα της, τον θρυλικό Σέρβο άλτη Ντράγκουτιν Τόπιτς, ανέβηκε στην πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα στις ηλικίες Κ18 και Κ20. Άφησε φυσικά πολλές υποσχέσεις για τις δύο μεγάλες διοργανώσεις των κατηγοριών της φετινή σεζόν. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι η 17χρονη έχει στο πρόγραμμα να πάρει μέρος στο «γκαλά» γυναικών στη Φιλοθέη την 1η Ιουνίου.

Στους αγώνες ξεχώρισε και μια άλλη αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Ντράγκουτιν, η Τεοντόρα Μπόμπεριτς που πήδηξε στο μήκος 6,21μ. και έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20. Ακόμη ο Σλοβένος Γιόβαν Στράνιτς έριξε στη σφυροβολία 70,22μ. (6κ.) και έσπασε το εθνικό ρεκόρ Κ20. Επίσης, έπιασε το όριο για το Κάλι.

Δείτε το βίντεο από το άλμα στο 1,93μ. της Ανγκελίνα Τόπιτς

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία