Άλμα εις ύψος
Το ύψος γυναικών αναμένεται να είναι ένα από τα αγωνίσματα που μπορεί να κλέψει την παράσταση στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

Σούπερ ύψος γυναικών στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα

Στο ύψος στην Καλλιθέα θα πάρουν μέρος μεταξύ άλλων οι Βούκοβιτς, Νίλσον, Λου και οι Ελληνίδες Γκούσιν και Χριστογεώργου.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Το ύψος γυναικών αναμένεται να είναι ένα από τα αγωνίσματα που μπορεί να κλέψει την παράσταση στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα.

Είναι ένα από τα «γεμάτα» αγωνίσματα που θα γίνου την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου στην Καλλιθέα. Μετέχουν δυνατές άλτριες που υπόσχονται καλές επιδόσεις.

Θα αγωνιστεί η Μαρίγια Βούκοβιτς, που έχει ατομικό ρεκόρ 1,97μ., από πέρσι και αποτελεί το ρεκόρ Μαυροβουνίου. Η 30χρονη άλτρια της Ιωάννας Σιώμου έχει μπει δυνατά και τη φετινή σεζόν. Το περασμένο Σάββατο στα «Βεργώτεια» στο Αργοστόλι πέρασε το 1,93μ.

Βασικής της αντίπαλος θα είναι η Σουηδέζα πρωταθλήτρια Μάγια Νίλσον με ατομικό ρεκόρ 1,96μ. Επίδοση που πέτυχε πέρσι η 22χρονη, που φέτος έχει καλύτερο άλμα στο 1,88μ.

Μια ανερχόμενη Κινέζα υψίστρια θα πάρει μέρος, η Ζιαβέν Λου με ατομικό ρεκόρ 1,92μ. Το ρεκόρ της το έκανε πέρσι, ενώ η 19χρονη το 2019 είχε πάρει την 4η θέση στο ασιατικό πρωτάθλημα που είχε γίνει στη Ντόχα.

Μια γνώριμη αθλήτρια, που έχει έρθει κατά καιρούς στην Ελλάδα ν’ αγωνιστεί σε μίτινγκ, η Μιχαέλα Χρούμπα θα είναι παρούσα στην Καλλιθέα. Η Τσέχα πρωταθλήτρια έχει ατομικό ρεκόρ 1,94μ.

Επίσης, μετέχει η Λιθουανή Ούτρε Μπαϊκστίτε. Η 23χρονη έχει ατομικό ρεκόρ 1,90μ. από πέρσι.

Θα υπάρχει και συμμετοχή από την Κύπρο, με την πρωταθλήτρια Δέσποινα Χαραλάμπους που έχει ατομικό ρεκόρ 1,84μ.

Από ελληνικές συμμετοχές θα είναι σχεδόν όλες οι καλύτερες άλτριες. Η πρωταθλήτρια πέρσι Τατιάνα Γκούσιν, με ατομικό ρεκόρ 1,91μ. στον ανοιχτό και 1,94μ. στον κλειστό. Η άλτρια της Ιωάννας Σιώμου ξεκίνησε στον ανοιχτό με 1,84μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά.

Η πρωταθλήτρια φέτος στον κλειστό Ελευθερία Χριστογεώργου, που έχει ατομικό ρεκόρ 1,81μ. στον ανοιχτό από πέρσι και 1,87μ. στον κλειστό που έκανε φέτος.

Η Ιωάννα Ζάκκα με ατομικό ρεκόρ από το 2020 1,91μ. Η Παναγιώτα Δόση με ατομικό 1,86μ. από το 2019 που είναι εθνικό ρεκόρ Κ20. Και η Δέσποινα Μαλταμπέ με ατομικό 1,83μ. από πέρσι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία