Άλμα εις ύψος
Η Δέσποινα Μαλταμπέ συνεχίζει την προετοιμασία της και ετοιμάζεται για τον πρώτο ουσιαστικό αγώνα της σεζόν στις 28 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη.

Έκλεισε στο μίτινγκ στη Βαρκελώνη η Δέσποινα Μαλταμπέ στις 28 Ιανουαρίου

Η Δέσποινα Μαλταμπέ πρόσφατα στην προπονητική ημερίδα αλμάτων που έγινε στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ πέρασε το 1,76μ. στο ύψος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Δέσποινα Μαλταμπέ συνεχίζει την προετοιμασία της και ετοιμάζεται για τον πρώτο ουσιαστικό αγώνα της σεζόν στις 28 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ως στόχο να βελτιώσει τη θέση της στο ράνκινγκ. Την περασμένη Παρασκευή αγωνίστηκε στην προπονητική ημερίδα αλμάτων στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πέρασε το 1,76μ. στο ύψος. Έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ είχε καλά άλματα και στο 1,78μ., ύψος που επιχείρησε στη συνέχεια και δεν πέρασε.

Η άλτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 1,80μ. από το 2020 στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσει τη φετινή σεζόν να το βελτιώσει. Όπως προαναφέραμε έχει κλείσει ήδη το μίτινγκ Καταλούνια στις 28 Ιανουαρίου, ενώ στο πρόγραμμά της έχει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού 18-19 Φεβρουαρίου, εκεί που αναμένεται να είναι έτοιμη αγωνιστικά. Να θυμίσουμε ότι η 23χρονη έχει ατομικό ρεκόρ στον ανοιχτό, που είναι και το απόλυτό της, 1,87μ. που είχε σημειώσει πέρσι στο «γκαλά γυναικών» στη Φιλοθέη. Το 2022 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και το χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ.

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία