Άλμα εις ύψος
Ο Αντώνης Μέρλος ήταν ο νικητής στο ύψος ανδρών με 2,16μ. στο 1ο διεθνές μίτινγκ που διεξήχθη στην Καλλιθέα και στο κλειστό Εθν. Αντίστασης.

Ο Αντώνης Μέρλος νικητής στο μίτινγκ ύψος στην Καλλιθέα

Τον αγώνα παρακολούθησε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα που συνεχάρη τον Μέρλο, ενώ είδαν το μίτινγκ και παλιές δόξες του ύψους, όπως ο Λάμπρος Παπακώστας και ο Δημήτρης Κοκότης.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Αντώνης Μέρλος ήταν ο νικητής στο ύψος ανδρών με 2,16μ. στο 1ο διεθνές μίτινγκ που διεξήχθη στην Καλλιθέα και στο κλειστό Εθν. Αντίστασης.

Ο Έλληνας αθλητής ξεπέρασε τα 2,16 μ. και στη συνέχεια είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στα 2,20 μ. κι έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να ανέβει υψηλότερα. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου αγωνίστηκε με μικρότερη φόρα, καθώς ο χώρος δεν ήταν αρκετός για να δοκιμάσει με όλη του φόρα, ωστόσο ακόμη κι έτσι είχε καλές προσπάθειες.

«Ήταν ένας ωραίος αγώνας, που σίγουρα έλειπε από τη χειμερινή περίοδο. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή κι εγώ προσπάθησα να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό. Είμαι σε καλή κατάσταση και θεωρώ πως σύντομα θα μπορέσω να ανέβω υψηλότερα. Έχω μπροστά μου κάποιους αγώνες στους οποίους θα διεκδικήσω τα ύψη που θα μου δώσουν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης», είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα. Δεύτερος με 2,10μ. ήταν ο Σουηδός Φαμπιάν Ντελρίντ και τρίτος ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου με 2,06μ.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, παρακολούθησε τη διοργάνωση και είχε μάλιστα την ευκαιρία να συγχαρεί τον Αντώνη Μέρλο για τον σημερινό του αγώνα και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στις διοργανώσεις που ακολουθούν.

Η διεξαγωγή ενός αγώνα ύψους στην Καλλιθέα έφερε στο κλειστό γυμναστήριο πολλές δόξες του αγωνίσματος, όπως ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, Λάμπρος Παπακώστας, ο Δημήτρης Κοκότης και ο Γιώργος Φαρμάκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΥΨΟΥΣ-ΑΝΔΡΩΝ

Φωτογραφία: azsportsimages

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία