Άλμα εις ύψος
Η Τατιάνα Γκούσιν μετά από μία εβδομάδα παραμονής της στις ΗΠΑ επιστρέφει στην Ελλάδα. Έχει προγραμματίσει ν' αγωνιστεί στα «Βεργώτεια».

Η Τατιάνα Γκούσιν επιστρέφει από Αμερική και αγωνίζεται στα «Βεργώτεια»

Η Τατιάνα Γκούσιν ξεκίνησε τους αγώνες της στον ανοιχτό από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, όπου πέρασε το 1,84μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Τατιάνα Γκούσιν μετά από μία εβδομάδα παραμονής της στις ΗΠΑ επιστρέφει στην Ελλάδα. Έχει προγραμματίσει ν’ αγωνιστεί στα «Βεργώτεια».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ταξίδεψε στην Αμερική για να παραστεί σε γάμο παλιών της συμφοιτητών στην Ατλάντα. Μάλιστα, έκλεισε και προπονήσεις την περίοδο που θα ήταν στις ΗΠΑ. Ο επόμενος αγώνας της θα είναι το προσεχές Σάββατο στα «Βεργώτεια» που διεξάγονται στο Αργοστόλι στην Κεφαλλονιά.

Η 28χρονη άλτρια έχει ξεκινήσει τους αγώνες της στον ανοιχτό στη σεζόν. Την περασμένη εβδομάδα αγωνίστηκε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά, όπου πέρασε το 1,84μ.

Ο στόχος της μέσα από τους αγώνες είναι να διεκδικήσει μια θέση μέσω ράνκινγκ για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού. Με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Στο μίτινγκ στην Κεφαλλονιά θα αγωνιστεί και η Μαυροβούνια Μαρίγια Βούκοβιτς που γυμνάζονται μαζί με προπονήτρια την Ιωάννα Σιώμου.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία