Σφυροβολία
Η Σταματία Σκαρβέλη πραγματοποίησε τον δεύτερο φετινό της αγώνας. Μετείχε στα Tennessee Relays στο Νόξβιλ και έριξε στη σφυροβολία 69,64μ.

Η Σταματία Σκαρβέλη 69,64μ. στα Tennessee Relays

Εκτός από την Σταματία Σκαρβέλη, αγωνίστηκαν στη σφυροβολία ανδρών ο Κώστας Ζάλτος με τον Γιώργο Κορακίδη.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σταματία Σκαρβέλη πραγματοποίησε τον δεύτερο φετινό της αγώνας. Μετείχε στα Tennessee Relays στο Νόξβιλ και έριξε στη σφυροβολία 69,64μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη ημέρα των αγώνων, πήρε τη δεύτερη θέση. Οι βολές της κατά σειρά στον αγώνα της ήταν: 65,79μ., 68,00μ., 69,64μ., 69,62μ., 69,20μ., 66,77μ.

Η κορυφαία ρίπτρια, που φέτος τον Αύγουστο κλείνει τα 27 της, συνεχίζει τους αγώνες της προκειμένου να μπει ακόμη πιο δυναμικά στη συνέχεια. Ο μεγάλος της στόχος είναι να πάρει την πρόκριση τόσο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όσο και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήδη την περασμένη εβδομάδα στα Florida Relays στο Γκέινσβιλ είχε ρίξει 70,43μ. που είναι ως τώρα η καλύτερή της επίδοση.

Νικήτρια στον Νόξβιλ στη σφυροβολία ήταν η Ανέτ Ετσικουνουόκι με 71,22μ.

3ος ο Ζάλτος, 5ος ο Κορακίδης

Στα Tennessee Relays έγινε την πρώτη ημέρα και η σφυροβολία ανδρών, όπου υπήρχε διπλή ελληνική συμμετοχή.

Ο Κώστας Ζάλτος της Μινεσότα ήταν τρίτος με 69,31μ. και ο Γιώργος Κορακίδης του Τενεσί ήταν πέμπτος με 66,47μ. Νικητής στον αγώνα ήταν ο Ντάνιελ Χάου με 74,72μ. και δεύτερος ήταν ο Ντένζελ Κομενρέντια με 72,34μ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία