Πολλοί Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στα Florida Relays που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Γκέινσβιλ. Σημείωσαν ρεκόρ και όρια.

Florida Relays: Νίκη η Λαβασά, ρεκόρ η Σπύρου, Κάλι η Φιλιππίδου!

Η Λαβασά στα 5.000μ. και η Σπύρου στα 1.500μ. πέτυχαν ατομικά ρεκόρ, ενώ η Φιλιππίδου έριξε στο δίσκο βολή πάνω από το όριο για το Παγκόσμιο Κ20.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Πολλοί Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις στα Florida Relays που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Γκέινσβιλ. Σημείωσαν ρεκόρ και όρια.

Δύο πρωταθλήτριες κέρδισαν στα αγωνίσματα που μετείχαν. Η Σταματία Σκαρβέλη επικράτησε στη σφυροβολία με 70,43μ. Δεύτερη ήταν η Τζίλιαν Γουέιρ με 68,41μ. και τρίτη η Μαολί Μαλόουν με 67,30μ.

Η Δάφνη Λαβασά του πανεπιστημίου Μαϊάμι συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στις αποστάσεις. Αυτή τη φορά έτρεξε και κέρδισε τα 5.000μ. με 16.23.51. Η επίδοσή της είναι ατομικό της ρεκόρ.

Στη σφυροβολία ανδρών αγωνίστηκε ο Γιώργος Κορακίδης του Τενεσί και ήταν τέταρτος με 68,19μ. Νικητής ήταν ο Ντέκιο Αντράντε με 70,51μ., ενώ ο Αλέξης Προδανάς δεν αγωνίστηκε τελικά.

Στο ύψος μετείχε η Σάντη Παπακώστα του Τζότζια Τεκ και πήρε την έκτη θέση με 1,72μ. Η νεαρή πρωταθλήτρια ξεκίνησε από αυτό το ύψος, που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και μετά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στο 1,77μ. Πρώτη ήταν η Ρέιτσελ Γκλέιν της Ν. Καρολίνα με 1,87μ.

Στη δισκοβολία αγωνίστηκε η Αρετή Φιλιππίδου του Κεντάκι και έριξε 50,90μ. Η επίδοση της νεαρής είναι όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Κάλι. Νικήτρια ήταν η Ρέιτσελ Ντίνκοφ με 60,83μ.

Τέλος, στα 1.500μ. η Βασιλεία Σπύρου του Φλόριντα τερμάτισε 8η με 4.19.12. Ο χρόνος της είναι ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 4.19.55 από πέρσι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία