Άλμα επί κοντώ
Ένα από τα πιο δυνατά αγωνίσματα στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ αναμένεται να είναι το επί κοντώ γυναικών. Ανακοινώθηκαν μεγάλα ονόματα.

Στεφανίδη, Κυριακοπούλου αντιμετωπίζουν τις Ναζότ, Μόρις, Μπράντσο και Σουτέι στο Μπέρμιγχαμ

Στο Μπέρμιγχαμ θ' αγωνιστούν οι κορυφαίες Ελληνίδες Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, οι Αμερικανίδες Κέιτι Ναζότ και Σάντι Μόρις, η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσο και η Σλοβένα Τίνα Σουτέι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ένα από τα πιο δυνατά αγωνίσματα στο Diamond League στο Μπέρμιγχαμ αναμένεται να είναι το επί κοντώ γυναικών. Ανακοινώθηκαν μεγάλα ονόματα.

Ανάμεσά τους η ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016, Κατερίνα Στεφανίδη. Η κορυφαία μας άλτρια έχει ξεκινήσει ήδη τους αγώνες της τη φετινή σεζόν στον ανοιχτό. Έχει καλύτερο άλμα τα 4,65μ. στο μίτινγκ του Όστιν και δείχνει σε καλή κατάσταση. Στο Μπέρμιγχαμ αναμένεται να ξεκινήσει τις… πτήσεις. Το μίτινγκ είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαΐου. Από τη βρετανική πόλη θα αρχίσει ουσιαστικά τους αγώνες της και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η όγδοη ολυμπιονίκης στο Τόκιο, άφησε τη σεζόν του κλειστού, αφού δεν ήθελε να επιβαρύνει έναν τραυματισμό που είχε. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κύπρο για προετοιμασία.

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες θα αντιμετωπίσουν τις δύο κορυφαίες Αμερικανίδες, που έκαναν το 1-2 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Η Σάντι Μόρις και η ολυμπιονίκης του Τόκιο Κέιτι Ναζότ, που προετοιμάζονται και εκείνες με στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στην «έδρα» τους. Στο Μπέρμιγχαμ θα αγωνιστεί και η Βρετανίδα «χάλκινη» ολυμπιονίκης Χόλι Μπράντσο. Ακόμη έχει ανακοινωθεί και η πρωταθλήτρια Σλοβενίας Τίνα Σουτέι, η οποία στο Βελιγράδι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία