Δρόμοι ταχύτητας 100μ.
Η Ραφαέλα Σπανουδάκη επέστρεψε εδώ και λίγες εβδομάδες στις προπονήσεις ατενίζοντας με αισιοδοξία την παρουσία της ενόψει της νέας χρονιάς.

Η Σπανουδάκη ετοιμάζεται για την Κωνσταντινούπολη και σκέφτεται ήδη τους αγώνες του ανοιχτού

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έχει ως πρώτο στόχο τη νέα σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχει το όριο στα 60μ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη επέστρεψε εδώ και λίγες εβδομάδες στις προπονήσεις ατενίζοντας με αισιοδοξία την παρουσία της ενόψει της νέας χρονιάς.

Η έμπειρη σπρίντερ, συμμετείχε το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, ωστόσο δεν μπόρεσε να κυνηγήσει τις επιδόσεις που θα ήθελε, καθώς έμεινε αρκετά πίσω στις προπονήσεις, τη χρονική περίοδο που έπρεπε να βρίσκεται στο βασικό κύκλο αγώνων.

Η κορυφαία μας σπρίντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ για τους στόχους της τη νέα σεζόν.

«Από τέλη Σεπτεμβρίου κάνω κανονικά την προπόνηση μου και αισθάνομαι πολύ καλά. Με τον cοvid-19 είχα μείνει λίγο πίσω, αφού ακόμη και αρχές Σεπτεμβρίου ένιωθα να κουράζομαι εύκολα. Η περιπέτεια αυτή έχει μείνει πίσω και πλέον στρέφω την προσοχή μου σε αυτά που έχω μπροστά μου», είπε η Σπανουδάκη που την περσινή σεζόν στάθηκε άτυχη, αφού μετά τον covid-19 δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν, παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει τη σεζόν πολύ καλά. «Έχω ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού και ευελπιστώ πως θα μπορέσω το καλοκαίρι να είμαι και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης. Ήδη ο μάνατζερ μου έχει πει πως θα μπορέσει να μου εξασφαλίσει θέση σε αρκετούς αγώνες στον κλειστό, μέσα από τους οποίους θα επιδιώξω να ανεβάσω τη θέση μου στο ράνκινγκ. Το καλοκαίρι με τον covid-19 δεν κατάφερα να κάνω τους αγώνες που ήθελα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσω στο ράνκινγκ. Ο προγραμματισμός αποσκοπεί στο να κάνω μέσα στη σεζόν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό, μέσα από τους οποίους θα γίνομαι διαρκώς καλύτερη. Το χειμώνα πέρα από θα 60 μ. θα κάνω κάποιους αγώνες και στα 200 μέτρα», είπε η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη, που έχει ατομικό ρεκόρ στα 200 μ. 23.11 και στα 100 μ. 11.27.

«Πιθανότατα τον Δεκέμβριο θα κάνουμε την προετοιμασία μας. Μια πρώτη σκέψη είναι να γίνει στην Τενερίφη, που θα έχει καλό καιρό. Πάντα υπάρχει και η λύση του Βελιγραδίου, που πηγαίνουμε τα τελευταία χρόνια. Το χειμώνα ο στόχος είναι το Ευρωπαϊκό κλειστού, ενώ το καλοκαίρι πέρα από το Παγκόσμιο έχουμε και το Ευρωπαϊκό Ομάδων, όπου θα έχουμε δύσκολο έργο», συμπλήρωσε.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία