Διεθνή
Η Σέλι- Αν Φρέιζερ- Πράις στη συνέντευξη Τύπου για το Diamond League έριξε την ιδέα να τρέξει κόντρα στον Άρμαντ Ντουπλάντις σε κούρσα 100μ.!

Η Σέλι- Αν Φρέιζερ- Πράις πρότεινε κόντρα στα 100μ. με τον Άρμαντ Ντουπλάντις!

Η Σέλι- Αν Φρέιζερ- Πράις έχει ατομικό ρεκόρ 10.60 στα 100μ. και ο Άρμαντ Ντουπλάντις έχει τρέξει το 2018 σε 10.57.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σέλι- Αν Φρέιζερ- Πράις στη συνέντευξη Τύπου για το Diamond League έριξε την ιδέα να τρέξει κόντρα στον Άρμαντ Ντουπλάντις σε κούρσα 100μ.!

Η Τζαμαϊκανή φάνηκε διαβασμένη για τις δυνατότητες του Σουηδού στα σπριντ. Οι δύο κορυφαίοι αθλητές ήταν στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου για το μίτινγκ των Βρυξελλών που διεξάγεται την Παρασκευή το βράδυ. Κάποια στιγμή η Τζαμαϊκανή γύρισε προς τον Μόντο και του έθεσε το ερώτημα πόσο γρήγορος θα ήταν στα 100μ. «εναντίον μου». Εκείνος χαμογέλασε και είπε ότι είναι αρκετά πιο γρήγορος από το 10.57 που είχε κάνει στο κολέγιο και αστειευόμενοι δήλωσαν ότι θα συμφωνούσαν σε έναν αγώνα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ που έγινε φέτος στο Γιουτζίν, το 2018 είχε τρέξει σε 10.57 (+2,1) σε αγώνες στην Αλεξάντρια στη Βιρτζίνια, ενώ είχε την ίδια χρονιά τρέξει σε 10.69, χωρίς να έχει καταγραφεί άνεμος, σε αγώνα στο Λαφαγέτ στη Λουϊζιάνα.

Από την άλλη η Φρέιζερ- Πράις, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100μ. στο Γιουτζίν, έχει τρέξει φέτος σε 10.62, που πέτυχε στο Diamond League στο Μονακό. Το ατομικό της ρεκόρ είναι 10.60 από πέρσι στο Γιουτζίν και τη φέρνει 3η όλων των εποχών. Η ίδια έχει πει πως μπορεί να κατεβεί πιο κάτω και να «κυνηγήσει» και το απίθανο παγκόσμιο ρεκόρ που κρατάει από το 1988 η Αμερικανίδα Φλόρενς Γκρίφιθ- Τζόινερ.    

Φωτογραφία: azsportsimages/ Nassos Triantafyllou

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία