Γενικά
Άρχισε την Παρασκευή το 1ο καμπ αναπτυξιακών κατηγοριών στο Καρπενήσι, στο οποίο μετέχουν 37 αθλητές-τριες και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη.

Ξεκίνησε το 1ο καμπ αναπτυξιακών κατηγοριών στο Καρπενήσι- πρόγραμμα

Το καμπ σηματοδοτεί την έναρξη των δράσεων της προγραμματικής συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Άρχισε την Παρασκευή το 1ο καμπ αναπτυξιακών κατηγοριών στο Καρπενήσι, στο οποίο μετέχουν 37 αθλητές-τριες και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη.

Κυρίαρχο σύνθημα είναι «καλλιεργούμε τον άνθρωπο μέσα στον αθλητή». Οι αθλητές και αθλήτριες προέρχονται 25 προσκεκλημένοι του ΣΕΓΑΣ και 12 με πρωτοβουλία των συλλόγων τους. Μαζί τους είναι και 13 προπονητές και θα κρατήσει μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Το καμπ, που διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ, σηματοδοτεί την έναρξη των δράσεων της  προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΕΓΑΣ και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου που θα ανακοινωθεί σήμερα στο Καρπενήσι. 

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του μοντέλου λειτουργίας του τομέα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων με κύριο στόχο, την ανάδειξη και καθοδήγηση των ταλαντούχων και ελπιδοφόρων νέων αθλητών/τριών μας και την εκπαίδευση τους ως προς το πλαίσιο λειτουργίας του αθλητισμού, τις αξίες που πρεσβεύει και τα  μακροπρόθεσμα οφέλη που προσφέρει.

Πρόγραμμα

2022_κ18_camp_daily_programma

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία