Άλμα επί κοντώ
Μια νέα αθλήτρια εντάχθηκε στο γκρουπ του προπονητή Μανώλη Καραγιάννη στον Άγιο Κοσμά, η πρωταθλήτρια Ισραήλ στο επί κοντώ Ναάμα Μπερνστάιν.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ Ναάμα Μπερνστάιν στο γκρουπ του Μανώλη Καραγιάννη

Η Ναάμα Μπερνστάιν έχει απόλυτο ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 4,35μ., που έχει κάνει στον κλειστό και αποτελεί και το ρεκόρ Ισραήλ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Μια νέα αθλήτρια εντάχθηκε στο γκρουπ του προπονητή Μανώλη Καραγιάννη στον Άγιο Κοσμά, η πρωταθλήτρια Ισραήλ στο επί κοντώ Ναάμα Μπερνστάιν.

Η Ισραηλινή πρωταθλήτρια έκανε την προπόνησή της στον Άγιο Κοσμά, μαζί με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κλαούντια- Ελένη Πόλακ, αλλά και τον Πέτρο Χατζίου.

«Είχαμε γνωριστεί στο μίτινγκ που έγινε φέτος στην Κύπρο και συναντηθήκαμε πάλι στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κραϊόβα. Ήθελε να έρθει στην Ελλάδα να προπονηθεί μαζί μας. Έτσι, ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε στον Άγιο Κοσμά. Μέχρι να κλείσουμε τη συνεργασία μένει σε ξενοδοχείο, αλλά τώρα που θα μείνει τουλάχιστον για τη χειμερινή περίοδο προετοιμασίας, πρόκειται να πιάσει ένα Airbnb διαμέρισμα στην Αθήνα. Ο πρώτος της στόχος είναι ο κλειστός», δήλωσε στο Stivostime ο Μανώλης Καραγιάννης.

Η Ναάμα Μπερνστάιν έχει ατομικά ρεκόρ στον ανοιχτό 4,30μ. από πέρσι στο Τελ Αβίβ και στον κλειστό 4,35μ. από το 2021 σε μίτινγκ στην Οστράβα που είναι και ρεκόρ Ισραήλ.

Η 29χρονη είναι η κορυφαία επικοντίστρια της χώρας της και οκτώ φορές πρωταθλήτρια. Φέτος ήταν το περισσότερο διάστημα στην Πολωνία.

 

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία