Γενικά
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού έκανε τις εκλογές του με την Φλώρα Ρεντούμη να είναι πρόεδρος και τον Γιώργο Πομάσκι εκπρόσωπος.

Η Φλώρα Ρεντούμη πρόεδρος του ΣΕΠΚΑ και εκπρόσωπος στη ΓΣΕΕ ο Γιώργος Πομάσκι

Ο κορυφαίος προπονητής Γιώργος Πομάσκι, που γυμνάζει μεταξύ άλλων τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντότλου, θα είναι ο εκπρόσωπος του ΣΕΠΚΑ στη ΓΣΕΕ.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Κλασικού Αθλητισμού έκανε τις εκλογές του με την Φλώρα Ρεντούμη να είναι πρόεδρος και τον Γιώργο Πομάσκι εκπρόσωπος.

Ο ΣΕΠΚΑ, που ενεργοποιήθηκε πάλι, πραγματοποίησε τις εκλογές του παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος εκλέχθηκε η παλιά πρωταθλήτρια στα 100μ. εμπόδια και νυν προπονήτρια, που «τρέχει» και το τμήμα στίβου του Αθλητικού Ομίλου Στίβου Ελευσίνας, η Φλώρα Ρεντούμη. Ο κορυφαίος προπονητής Γιώργος Πομάσκι, που γυμνάζει μεταξύ άλλων τον ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή φέτος στον κλειστό και πρωταθλητή Ευρώπης στον ανοιχτό Μίλτο Τεντόγλου, θα είναι ο εκπρόσωπος του ΣΕΠΚΑ στη ΓΣΕΕ. Μη ξεχνάμε πώς πρόκειται για επαγγελματικό σύλλογο, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να έχει «φωνή» και στη ΓΣΕΕ μέσω του ΕΚΑ, ενώ αναπληρωματικός θα είναι ο Κώστας Αντωνόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα εξελέγησαν:

Εξελέγησαν

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Ρεντούμη Φλώρα

 1.   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ :  Ματάκης Ντέμης
 2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β΄ :  Φωτάκης Ανδρέας
 3. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Αντωνόπουλος Κώστας
 4.     ΕΙΔΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μανιάτη Παρασκευή
 5. ΤΑΜΙΑΣ :  Λαμπράκης Μανώλης
 6. ΜΕΛΟΣ :  Καρβέλας Φοίβος
 7.   ΜΕΛΟΣ :  Ματζάφος Χάρης
 8.   ΜΕΛΟΣ :  Καλτσίδης Ανέστης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1.Μπαρούτσας Στέφανος

 1. Μαστέλος Θέμης

 

Επίσης, εξελέγη 3μελης εξελεγκτική επιτροπή που αποτελούν οι :

 1.      Ματάκης Στέφανος
 2.    Βασδέκης Σπύρος
 3.    Μαρκιανίδης Παναγιώτης

 

Ο ΣΕΠΚΑ, που υπήρχε και παλαιότερα, ενεργοποιήθηκε πάλι και αναμένεται το επόμενο διάστημα να μεγαλώσει ο αριθμός μελών του, ώστε να δυναμώσει η «φωνή» των Ελλήνων προπονητών. Το mail του Συνδέσμου είναι: sepkatf@gmail.com.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία