Γενικά
Η Φανή Χαλκιά αποφάσισε να βοηθήσει από άλλο πόστο και θα ασχοληθεί στα διοικητικά του συλλόγου της, στη θέση της αντιπροέδρου του Πελασγού.

Η Φανή Χαλκιά αντιπρόεδρος στον Πελασγό Λάρισας

Στις εκλογές που έγιναν επανεκλέγει στη θέση του προέδρου ο Ηλίας Καφφές και η Φανή Χαλκιά ανέλαβε α' αντιπρόεδρος.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Φανή Χαλκιά αποφάσισε να βοηθήσει από άλλο πόστο και θα ασχοληθεί στα διοικητικά του συλλόγου της, στη θέση της αντιπροέδρου του Πελασγού.

Η ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα στα 400μ. εμπόδια «μεγάλωσε» αθλητικά στον Πελασγό Λάρισας. Η αγάπη της για τον σύλλογο και για την περιοχή της τη Λάρισα, έρχεται τώρα να τη δείξει θέλοντας να βοηθήσει στα διοικητικά του συλλόγου. Είναι και ένας επιπλέον τρόπος να μεταδώσει τις γνώσεις της στη νέα γενιά. Πρόσφατα έγιναν εκλογές στον σύλλογο και ήρθε σε σώμα, όπου η Φανή Χαλκιά αναλαμβάνει αντιπρόεδρος, με πρόεδρο τον Ηλία Καφφέ.

Ο Πελασγός Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. «Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των Μελών ήταν ενθαρρυντικά για την περαιτέρω συνέχιση της δράσης του Συλλόγου μας και ο ρόλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου κρίνεται καθοριστικός για την πραγμάτωση των ιδανικών και των στόχων μέσα από την αξιοποίηση όλων των νέων προτάσεων και ιδεών. Ο Πελασγός αποδεικνύεται στην πράξη ότι είναι μια οικογένεια που στηρίζεται στα παιδιά της, όπως όλοι οι προπονητές που έχουν αναλάβει την εκγύμναση των νέων παιδιών ήταν παλαιοί αθλητές του Πελασγού, έτσι και η διοίκηση στελεχώνεται από παλιούς αθλητές που διακρίνονται σε άλλους τομείς της επαγγελματικής τους διαδρομής. Από την καταμέτρηση των ψήφων των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, προέκυψε νέο Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος επανεκλέχθηκε ο Ηλίας Καφφές, Α’ αντιπρόεδρος η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, Β’ αντιπρόεδρος ο Χρήστος Τσιάτσιος, γενική γραμματέας επανεκλέχθηκε η Παναγιώτα Σταμάκου, ειδικός γραμματέας ο πρώην πρωταθλητής του δεκάθλου Χρήστος Χαλίτσιος, ταμίας ο παλαίμαχος πρωταθλητής των 800μ. Γιώργος Γκουζιώνης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο παλιός πρωταθλητής των 400μ. με εμπόδια Αχιλλέας Παπαχατζής. Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι: Κορίνα Καφφέ, Κώστας Κουτσιώρας και Μαίρη Σδράγκα.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία