Δρόμοι με εμπόδια 400μ.
Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης πέρσι είχε τρέξει τα 400μ. εμπόδια σε 56.03 και φέτος κατέβασε την επίδοσή σε 53.48 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης συνεχίζει στην Πάτρα με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ23

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα χαμηλά εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στις Σέρρες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης πέρσι είχε τρέξει τα 400μ. εμπόδια σε 56.03 και φέτος κατέβασε την επίδοσή σε 53.48 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν με μια μεγάλη αλλαγή. Άφησε την Κηφισιά και το «Ζηρίνειο» που γυμνάζονταν και πήγε στην Πάτρα λόγω σπουδών. Ο 19χρονος πέρασε στο Πολυτεχνείο και θα συνεχίσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα. «Η προετοιμασία πάει καλά ως τώρα, γυμνάζεται με πρόγραμμα που του δίνω, αλλά είναι πολύ καλύτερα που προπονείται τώρα στην Πάτρα. Καλύτερες συνθήκες με το Παμπελοποννησιακό στάδιο, παρά εδώ στο Ζηρίνειο και όπως έχει καταντήσει το στάδιο», λέει στο Stivostime ο Χρύσανθος Καρούζος και αναφέρεται στο στάδιο της Κηφισιάς, όπου ξηλώθηκε για να επεκταθεί ο αγωνιστικός χώρος του ποδοσφαίρου. Κάτι που είχε ξεσηκώσει πολλούς Κηφισιώτες, αλλά ο Δήμος προχώρησε στην καταστροφή των διαδρόμων του στίβου.

Ο Ορέστης Εμμανουηλίδης με το μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 53.48 στα 400μ. εμπόδια που σημείωσε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ντενιζλί, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. «Ο Ορέστης έχει την ικανότητα να περνάει τα εμπόδια και με τα δύο πόδια. Μπορεί δηλαδή να περάσει με την ίδια ευκολία το εμπόδιο είτε με το αριστερό είτε με το δεξί. Έχει μέλλον στο αγώνισμα. Του χρόνου ο πρώτος στόχος είναι να βελτιώσει το ρεκόρ του και να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23», κατέληξε ο Έλληνας προπονητής.

Ο αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που είχε γίνει στις Σέρρες. Είχε πετύχει και εκεί ρεκόρ με 53.99, έχοντας προηγούμενο 55.07 που είχε κάνει στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, τον περασμένο Μάιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία