Άλμα επί κοντώ
Η γέννηση της κόρης του έχει δώσει στον Τιάγκο Μπραζ κίνητρο να συνεχίσει και να στοχεύει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η κόρη του Τιάγκο Μπραζ κίνητρο για μετάλλια σε Βουδαπέστη το 2023 και Παρίσι το 2024!

Ο Τιάγκο Μπραζ κατέκτησε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η γέννηση της κόρης του έχει δώσει στον Τιάγκο Μπραζ κίνητρο να συνεχίσει και να στοχεύει στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο ολυμπιονίκης του επί κοντώ το 2016, Τιάγκο Μπραζ επικεντρώνεται ολοκληρωτικά για να ανεβεί στο βάθρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο 28χρονος άλτης από το Σάο Πάολο, προετοιμάζεται στη Φόρμια με τον Ουκρανό προπονητή Βιτάλι Πετρόφ. Έχει νέο κίνητρο, αφού η σύζυγός του, Άνα Πάουλα, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι. «Η γέννηση της Τίφανι με επηρέασε. Η πρόκληση της αγάπης σίγουρα θα με ωθήσει σε όλα. Ελπίζω να γίνω καλό παράδειγμα για την κόρη μου. Μαζί με τη γυναίκα μου πρέπει να τη φροντίζω, να σκέφτομαι τη ζωή μας και την οικογένειά μας», σχολίασε ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής και ενημέρωσε η επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της Βραζιλίας. «Ο αθλητισμός είναι το πάθος μου και θα συνεχίζω να παλεύω για μετάλλια». Εκτός από τον μεγάλο στόχο του 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Μπραζ του χρόνου θα μπει στον κλειστό και ελπίζει το καλοκαίρι του 2023 να βρίσκεται στα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη και στους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Σαντιάγκο στη Χιλή. Φέτος ο Μπραζ, που ήταν 3ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία